fakat skoro R.I.P.
stagger_lee napisao: gadno :S
sranje se dogodi za čas ali najbitnije je da si ti ostao u komadu.
BTW: neki dan sam se baš s cimao kad sam vidio članak o motoristu koji se zabio u stup, ostatci od motora su me podjesetili na tvoju pilu pa sam odmah išao na forum provjeriti jel daješ znakove života
www.javno.com/hr-crna/foto--zagr ... nuo_248845
I meni je to prvo proslo kroz glavu kad sam vidio zelenu plastiku....skroz sjeban clanak moram priznat...slike i to...
Please Prijava to join the conversation.
Kao prvo da se pretstavim moj nick je goksyy a" to vec znate boze moj" a sta da vam kazem poceo sam igrati nedavnoo cod4 ispremacica sam nemogu biti veca i to ves nekoliko mjeseci a mislim da ponesto i znam ide to kad se covjek pokrene s m
- stagger_lee
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 2
PUSH THE BUTTON!!!
mislim da cu se najduze oporavljat financijski!!!! i na srecu samo tu vrsu oporavka imam jer meni nije nista i nisam nikoga ubio i sl... tako da kad pogledas samo financijski GUBIM! sto i nije tako lose s obzirom na situaciju i sta je sve moglo bit!gogsyy napisao: Kolega moj drago mi je da si ti ok ziv i zdrav to je bitno "sto kazu stari ljudu bice lima samo nece nas"Brt opravak od soka i svega ostalog.
divotica,,,, opce se ne zelim zapitat kak je on to uspio!stagger_lee napisao: Čestitam Neo, svladao si prvi level, sljedeća figura koju trebaš izvesti je ova: