Nego Ultra....
- mato
- Posjetitelj
Please Prijava to join the conversation.
Suludi napisao: znaci dogovorili smo se csar i wc se igraju, mi cemo provat skupit dvi ekipe. jednu za csar, a jednu za wc, ako van to ne smeta, tako da sta vise ljudi dobije priliku igrat, a i da demantiramo cijenjenog deana da se nas klan sastoji od 6 igraca.
Ma sve ok, samo ne trebaš vrijeđat našu inteligenciju Slobodno vi skupite sve koji znaju najbolje igrat WC, a ne znaju CSAR i koji znaju najbolje igrat CSAR, a ne znaju WC. :lol:
PS: Vidim da je mobilizacija kod vas u punoj aktivnosti. "Neprijatelj već prelazi rijeku" k'o što bi rekao moj rođak :lol: :lol:
Čitaj: "oni nekvalitetni CTN nubovi ne smiju osvojiti ni gejm"
Malo šale, nemojte zamjerit :lol:
I torture and kill young turtles.
- suludi
- Posjetitelj
ma nema frke, mozemo mi poslat 6 ljudi da igra sve, uopce nije bila namjera slagat ekipe kojima lezi koja mapa nego upravo to da igra sta vise ljudi, da smo isli na to da trazimo mapu koja ne lezi isli bi na neku koja je balansirana, a vi na njoj nemate 5 sati svi skupa tipa tunel ili nesto slicno. Meni osobno svejedno sta se igra pa da sad taigu treba igratdax napisao:
Suludi napisao: znaci dogovorili smo se csar i wc se igraju, mi cemo provat skupit dvi ekipe. jednu za csar, a jednu za wc, ako van to ne smeta, tako da sta vise ljudi dobije priliku igrat, a i da demantiramo cijenjenog deana da se nas klan sastoji od 6 igraca.
Ma sve ok, samo ne trebaš vrijeđat našu inteligenciju Slobodno vi skupite sve koji znaju najbolje igrat WC, a ne znaju CSAR i koji znaju najbolje igrat CSAR, a ne znaju WC. :lol:
PS: Vidim da je mobilizacija kod vas u punoj aktivnosti. "Neprijatelj već prelazi rijeku" k'o što bi rekao moj rođak :lol: :lol:
Čitaj: "oni nekvalitetni CTN nubovi ne smiju osvojiti ni gejm"
Malo šale, nemojte zamjerit :lol:
- mato
- Posjetitelj
Suludi napisao: ma nema frke, mozemo mi poslat 6 ljudi da igra sve, uopce nije bila namjera slagat ekipe kojima lezi koja mapa nego upravo to da igra sta vise ljudi, da smo isli na to da trazimo mapu koja ne lezi isli bi na neku koja je balansirana, a vi na njoj nemate 5 sati svi skupa tipa tunel ili nesto slicno. Meni osobno svejedno sta se igra pa da sad taigu treba igrat
Ma šala, nemoj sve tako ozbiljno shvaćat. Ubaci kojeg smajlija:
Inače tako bi mogli i mi: dati priliku našim novacima (Razore?)...
A što se tiče SF Tajge, mi smo za, jel tako Mato? (vjerovao-ili-ne, to je jedna od najboljih mapa u AA)
I torture and kill young turtles.
Ak se javi dosta ljudi podjelit cemo se i mi. Na one lose u CSR-u (koji ce ga i igrat) i na one jos losije (koji ce igrat WC)