Nego Ultra....

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #3686 od mato
Replied by mato on topic Nego Ultra....
jebga cucat cemo onda sto ces kad te pritisne nemas izbora ali montirajte kakvu sipku ispred da se moremo uvatit za sto da ne upanemo unutra :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #3687 od dax
Replied by dax on topic Nego Ultra....

Suludi napisao: znaci dogovorili smo se csar i wc se igraju, mi cemo provat skupit dvi ekipe. jednu za csar, a jednu za wc, ako van to ne smeta, tako da sta vise ljudi dobije priliku igrat, a i da demantiramo cijenjenog deana da se nas klan sastoji od 6 igraca.

Ma sve ok, samo ne trebaš vrijeđat našu inteligenciju :wink: Slobodno vi skupite sve koji znaju najbolje igrat WC, a ne znaju CSAR i koji znaju najbolje igrat CSAR, a ne znaju WC. :lol:

PS: Vidim da je mobilizacija kod vas u punoj aktivnosti. "Neprijatelj već prelazi rijeku" k'o što bi rekao moj rođak :lol: :D :lol:
Čitaj: "oni nekvalitetni CTN nubovi ne smiju osvojiti ni gejm" 8)
Malo šale, nemojte zamjerit :lol:

I torture and kill young turtles.

• suludi
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #3689 od suludi
Replied by suludi on topic Nego Ultra....

dax napisao:

Suludi napisao: znaci dogovorili smo se csar i wc se igraju, mi cemo provat skupit dvi ekipe. jednu za csar, a jednu za wc, ako van to ne smeta, tako da sta vise ljudi dobije priliku igrat, a i da demantiramo cijenjenog deana da se nas klan sastoji od 6 igraca.

Ma sve ok, samo ne trebaš vrijeđat našu inteligenciju :wink: Slobodno vi skupite sve koji znaju najbolje igrat WC, a ne znaju CSAR i koji znaju najbolje igrat CSAR, a ne znaju WC. :lol:

PS: Vidim da je mobilizacija kod vas u punoj aktivnosti. "Neprijatelj već prelazi rijeku" k'o što bi rekao moj rođak :lol: :D :lol:
Čitaj: "oni nekvalitetni CTN nubovi ne smiju osvojiti ni gejm" 8)
Malo šale, nemojte zamjerit :lol:

ma nema frke, mozemo mi poslat 6 ljudi da igra sve, uopce nije bila namjera slagat ekipe kojima lezi koja mapa nego upravo to da igra sta vise ljudi, da smo isli na to da trazimo mapu koja ne lezi isli bi na neku koja je balansirana, a vi na njoj nemate 5 sati svi skupa tipa tunel ili nesto slicno. Meni osobno svejedno sta se igra pa da sad taigu treba igrat

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #3690 od mato
Replied by mato on topic Nego Ultra....
borit cemo se do zadnje kapi mlijeka nema predaje, nema povlacenja huuuuuuuraaaaaaaaa drugovi sjecam se ja vako je nama bilo u staljingradu kod tvornice traktora crveni oktobar ....da ali to je druga prica :D uglavnom masala bolan mene ziva necete dobit :lol:

Više
19 godina 6 mjeseci ago #3691 od dax
Replied by dax on topic Nego Ultra....

Suludi napisao: ma nema frke, mozemo mi poslat 6 ljudi da igra sve, uopce nije bila namjera slagat ekipe kojima lezi koja mapa nego upravo to da igra sta vise ljudi, da smo isli na to da trazimo mapu koja ne lezi isli bi na neku koja je balansirana, a vi na njoj nemate 5 sati svi skupa tipa tunel ili nesto slicno. Meni osobno svejedno sta se igra pa da sad taigu treba igrat

Ma šala, nemoj sve tako ozbiljno shvaćat. Ubaci kojeg smajlija: :wink:
Inače tako bi mogli i mi: dati priliku našim novacima (Razore?)...

A što se tiče SF Tajge, mi smo za, jel tako Mato? :D (vjerovao-ili-ne, to je jedna od najboljih mapa u AA)

I torture and kill young turtles.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #3693 od razor
Replied by razor on topic Nego Ultra....
Pa naravno. Ja svoje mjesto u WC-u dajem, pa ko ga god oce :)
Ak se javi dosta ljudi podjelit cemo se i mi. Na one lose u CSR-u (koji ce ga i igrat) i na one jos losije (koji ce igrat WC) :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.464 sekundi
Pokreće Kunena Forum