- Zahvala primljena: 2
Nego Ultra....
- dean
- Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #3695
od dean
Replied by dean on topic Nego Ultra....
Šta se sekirate,ja ću pokupit sve metke i bombe na kraju krajeva ja sam najbolji po pitanju smrtnosti u ovom klanu
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 6 mjeseci ago #3696
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Nego Ultra....
ja sam se fino ukenjo na WC-u pa i ja prepuštam WC nekom drugom...ak malo smrdi prozračite :lol: :lol: :lol:
mess with the best, die like the rest
19 godina 6 mjeseci ago #3701
od blento
ma de mato nemoj zajebavat?..jel smo se mi skupa borili kod Crvenog Oktobra?...il smo se preko nisana gledali?... :lol: :lol: :lol: ....
ee znas sa se stvarano hrvatski vojnici borili u Staljingradu...jedini uz njemacke vojnike?...
Replied by blento on topic Nego Ultra....
mato napisao: borit cemo se do zadnje kapi mlijeka nema predaje, nema povlacenja huuuuuuuraaaaaaaaa drugovi sjecam se ja vako je nama bilo u staljingradu kod tvornice traktora crveni oktobar ....da ali to je druga prica uglavnom masala bolan mene ziva necete dobit :lol:
ma de mato nemoj zajebavat?..jel smo se mi skupa borili kod Crvenog Oktobra?...il smo se preko nisana gledali?... :lol: :lol: :lol: ....
ee znas sa se stvarano hrvatski vojnici borili u Staljingradu...jedini uz njemacke vojnike?...
- ultra_cro
- Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #3704
od ultra_cro
Replied by ultra_cro on topic Nego Ultra....
eto jel moze u petak u 21h?
igrat ce se na nasem sluzbenom,drugi nam je zauzet tada...razore poslati cu ti ip i pass na pm..ajde samo sto prije odgovorite tu dali vam petak 2100 pase?
igrat ce se na nasem sluzbenom,drugi nam je zauzet tada...razore poslati cu ti ip i pass na pm..ajde samo sto prije odgovorite tu dali vam petak 2100 pase?
- ultra_cro
- Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #3710
od ultra_cro
k onda u petak u 21h...jos ti javim detalje o serveru...
Replied by ultra_cro on topic Nego Ultra....
Razor napisao: Ma pase...6 ce nas se skupit kak god da bilo
k onda u petak u 21h...jos ti javim detalje o serveru...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.451 sekundi