ivan napisao: mozda bu dosla jedna cura samnom ako bu mogla zove se Iva frendova cura (mozda bu moja dopisuje se samnom vise neg sa Filipom njezinim deckom (cak mi salje puse) ovo mi je pjesma koju mi je poslala iz zabave:Zicot je grip nisi moj tip,ako znas ko ti pise zezni ga tri put vise .Pise ti tvoja pogodi koja, a sad adio budalo moja. Rudy nekaj tak iznisli za razora
cuvaj se ti, to je varka, ili ne, ili.... ne, ili ...
Da..pazi Ivane...žene stare i mlade,.. znaju biti k*** i igrati se sa našim osječajuma :lol: :lol: :lol: promjeni priči i igraj onu igru "hard to gat" budi cool,..čak i kada ti pusu pošalje..prihvačaj ih, pohvali ih..ali ne pokaži da ti to krv zavrije :oops: :oops: ..ajmo ljudi..pomozite ivanu..zaštitite ga od zločestih djevojaka :lol: :lol:
=BJES=_Timer28 napisao: Da..pazi Ivane...žene stare i mlade,.. znaju biti k*** i igrati se sa našim osječajuma :lol: :lol: :lol: promjeni priči i igraj onu igru "hard to gat" budi cool,..čak i kada ti pusu pošalje..prihvačaj ih, pohvali ih..ali ne pokaži da ti to krv zavrije :oops: :oops: ..ajmo ljudi..pomozite ivanu..zaštitite ga od zločestih djevojaka :lol: :lol: