Vidim da niste napisali prijedlog za nedjelju..kao što mi se adels hvalio da ste se dogovrili..onda ču ja 1.prijedlog za sastanak je ova nedjelja 22.05.2005 , mjesto: Jarun , kod dječijeg igrališta ( prije Aquariusa -veliko jezero , istočna strana jaruna,..) :lol: :lol: vrijeme 11:00 CET :lol: :lol: za sve ostale detalje se dogovorimo u četvrtak/petak. A sada da vidim potvrde ili ispričnice :lol: :lol:
=BJES=_Timer28 napisao: Vidim da niste napisali prijedlog za nedjelju..kao što mi se adels hvalio da ste se dogovrili..onda ču ja 1.prijedlog za sastanak je ova nedjelja 22.05.2005 , mjesto: Jarun , kod dječijeg igrališta ( prije Aquariusa -veliko jezero , istočna strana jaruna,..) :lol: :lol: vrijeme 11:00 CET :lol: :lol: za sve ostale detalje se dogovorimo u četvrtak/petak. A sada da vidim potvrde ili ispričnice :lol: :lol:
...a zakej ne u subotu pa kako ću mamuran u ponedjeljak u školu ići...
Meni bi isto više pasala subota..ali baš kako Razor kaže..neki i rade subotom,..pa da svima omogučimo dolazak :lol: ..neka to bude ovako za 1. puta..pa če mo vidjeti za sljedeči puta za neku subotu
Još nešto...neka netko donese fotič..za jednu vatrogasnu :lol: :lol: