mato napisao: ljudi nek neko uzme aparat da slika kako se Jasmin i Tkelch hrvaju u blatu pa to ce bit spektakl naplacivajte ulaz jos cete i zaradit borba gladijatora :lol: e Razor ti si zaduzen za slike kao i prosli put da mi jadnici koji ne mozemo doc vidimo kako je bilo ali slikavaj tek kad se svi ponapijaju :twisted:
LOL e da to bi trebalo!! Aj Razor ako mozes napisat ja idem od Cernomerca samo napisi kak s kojim tra,vajem idem i gdje presjedam TRG Bana JEl. i to znas kaj mislim..
Najbolje ti je sa Cernomerca ici busom za Dugave (mislim da je 136 al nemoje me drzati za rijec) ...zatim na prvoj stanici kod Stjepana radica (to je studenski dom na savi...mislim da je 2. ili 3. stanica od podvoznjaka Ljubljanske avenije ...mozes prepoznati tu stanicu tako sto je to pocetak dugacke krivine u lijevo) ..tamo sidjes..vratis se 30tak metara i skrenes u lijevu ulici gdje idu tramvaji... sjednes na 17 ili 5 koji ide u suprotnom smjeru od koje si isao busom jednu stanicu ili dvije...i tamo je Scepanova stanica ..pa se mozete tamo naci...
Jednostavnije ali duze..ti je sjesti na 6 ili 11 i doci do trga....preci na drugi stranu i sjesti na 17 i voziti se poprilicno dugo ( nek zi znamenje bude most sa lijeve strane gdje se odvajaju tracnice)..vozis se 2 ili 3 stanice (pazi da prodjes 4 nebodera sa desne strane koja su poredana u liniji okomito na tu ulicu gdje ide tramvaj) ..i to je Scepanova stanica...
moras uzeti kartu grada i vidjeti gdje su za 4 nebodera u ulici Brace Domay (il tako nekako)...
Blento napisao: Najbolje ti je sa Cernomerca ici busom za Dugave (mislim da je 136 al nemoje me drzati za rijec) ...zatim na prvoj stanici kod Stjepana radica (to je studenski dom na savi...mislim da je 2. ili 3. stanica od podvoznjaka Ljubljanske avenije ...mozes prepoznati tu stanicu tako sto je to pocetak dugacke krivine u lijevo) ..tamo sidjes..vratis se 30tak metara i skrenes u lijevu ulici gdje idu tramvaji... sjednes na 17 ili 5 koji ide u suprotnom smjeru od koje si isao busom jednu stanicu ili dvije...i tamo je Scepanova stanica ..pa se mozete tamo naci...
Jednostavnije ali duze..ti je sjesti na 6 ili 11 i doci do trga....preci na drugi stranu i sjesti na 17 i voziti se poprilicno dugo ( nek zi znamenje bude most sa lijeve strane gdje se odvajaju tracnice)..vozis se 2 ili 3 stanice (pazi da prodjes 4 nebodera sa desne strane koja su poredana u liniji okomito na tu ulicu gdje ide tramvaj) ..i to je Scepanova stanica...
moras uzeti kartu grada i vidjeti gdje su za 4 nebodera u ulici Brace Domay (il tako nekako)...
...e blento blento širiš dezinformacije... :lol:
...taj bus sa črneka imenovan je sa brojem sto i devet iliti 109... :lol:
PsYcHo napisao: ...e blento blento širiš dezinformacije... :lol:
...taj bus sa črneka imenovan je sa brojem sto i devet iliti 109... :lol:
e da..109 .....136 je za Spansko sa cernomerca....
jeb ga..malo mi se pobrkalo....