!! AAO-CRO piknik 2 !!

Anketa: Koj dan vam vise pase za opijanje? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

02.07.2005
11 27.5%
02.07.2005
11 27.5%
03.07.2005
9 22.5%
03.07.2005
9 22.5%
Ukupan broj glasača: 8
Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u ovoj anketi
  • {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #5971 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
Da još jednom složim priču u glavi za nedjelju..Ti i tvoja partnerica :lol: :lol: budete ujutro u n sati prvo probali zauzeti "bazu" na velikom jezeru...u slučaju da tamo nebude mjesta..se povlačiš na staro mjesto i istu stvar tamo pokušaš zauzeti :lol: :lol: ? E sada..broj si dao..znači..prvo provjerimo veliko jezero i ako te nema u tamošnjim kučicama..produžimo na malo jezero (Aquarus)..ok? Ispravi netočne navode :lol: :lol:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 4 mjeseci ago #5972 od ivan
Replied by ivan on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
ljudi ja mozda necu doc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
u ponedjeljak idem na more pa onda... :cry:

Više
19 godina 4 mjeseci ago #5973 od ivan
Replied by ivan on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
ljudi ja mozda necu doc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
u ponedjeljak idem na more pa onda... zna se

Više
19 godina 4 mjeseci ago #5976 od razor
Replied by razor on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!

=BJES=_Timer28 napisao: Da još jednom složim priču u glavi za nedjelju..Ti i tvoja partnerica :lol: :lol: budete ujutro u n sati prvo probali zauzeti "bazu" na velikom jezeru...u slučaju da tamo nebude mjesta..se povlačiš na staro mjesto i istu stvar tamo pokušaš zauzeti :lol: :lol: ? E sada..broj si dao..znači..prvo provjerimo veliko jezero i ako te nema u tamošnjim kučicama..produžimo na malo jezero (Aquarus)..ok? Ispravi netočne navode :lol: :lol:

Evo, za cudo bozje, kolega Stari_28 je iznio stvar bez netočnih navoda.

Posto je odaziv dobar, i mogo bi nas se skupiti jako lijep broj, ja sam se odlucio malo zrtvovat i dignut u pola 6, te u polu svjesnom stanju odteturati do velikog jezera u pokusaju rezervacije jedne kucice. Ako ce sve kucice biti vec rezervirane, vracam se do aquariusa i do prije dogovorenog mjesta.

Svi imate moj mob pa kad krenete prema jarunu, slobodno nazovite i pitajte gdje smo.
Znam da je sad ovo promjena u zadnji cas, al ako nas se skupi dosta bolje da imamo gdje biti nego da sjedimo na travi :D

Više
19 godina 4 mjeseci ago #5982 od mrgud
Replied by mrgud on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!

Razor napisao:

=BJES=_Timer28 napisao: Da još jednom složim priču u glavi za nedjelju..Ti i tvoja partnerica :lol: :lol: budete ujutro u n sati prvo probali zauzeti "bazu" na velikom jezeru...u slučaju da tamo nebude mjesta..se povlačiš na staro mjesto i istu stvar tamo pokušaš zauzeti :lol: :lol: ? E sada..broj si dao..znači..prvo provjerimo veliko jezero i ako te nema u tamošnjim kučicama..produžimo na malo jezero (Aquarus)..ok? Ispravi netočne navode :lol: :lol:

Evo, za cudo bozje, kolega Stari_28 je iznio stvar bez netočnih navoda.

Posto je odaziv dobar, i mogo bi nas se skupiti jako lijep broj, ja sam se odlucio malo zrtvovat i dignut u pola 6, te u polu svjesnom stanju odteturati do velikog jezera u pokusaju rezervacije jedne kucice. Ako ce sve kucice biti vec rezervirane, vracam se do aquariusa i do prije dogovorenog mjesta.

Svi imate moj mob pa kad krenete prema jarunu, slobodno nazovite i pitajte gdje smo.
Znam da je sad ovo promjena u zadnji cas, al ako nas se skupi dosta bolje da imamo gdje biti nego da sjedimo na travi :D

...u pol 6...ooo...svaka čast...ima da ti Ivana vjutri skuva kave cijelu termosicu... :lol: :lol: :lol:

mess with the best, die like the rest

Više
19 godina 4 mjeseci ago #6015 od razor
Replied by razor on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
Evo..citam prognozu. Kazu sutra suncano, ujutro slab sjevernoistocni vjetar, popodne bez vjetra. To je to. Vidimo se sutra.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.393 sekundi
Pokreće Kunena Forum