Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6196 od Anonymous
Ljudi moji stigao je čas, stigla je prilika, a samo oni najodvažniji će je ugrabit sa svih 10 prstiju. Od jučer sam službeno u tom poslu, pa Vam mogu i dat svoju web stranicu koju sam dobio od firme na kojoj ćete dobit objašnjenje o čemu se radi. Pošto je to nešto novo i radi se većinom preko interneta ljudi to teško shvaćaju i misle da je varka pa odustaju prije nego im je netko to pravilno objasnio. Ako odete na stranicu tamo ima objašnjenje, al ono nije potpuno i uvijek ima pitanja na koja nemožete dobit odgovor. Zato nakon što proučite stranicu, slobodno me nazovite ili pošaljite sms na moj broj koji imate na stranici pa ćemo se dogovorit na kavu negdje u Zg ili za one koji su izvan Zg-a za njih mogu sredit susret s nekom drugom osobom iz iste firme koja će Vam isto pokušat pomoć sa informacijama ko što bi i ja to učinio. Inače to je tek krenulo ove godine u Hrvatskoj pa stoga imate veliku priliku jer je veliko tržište, puno ljudi se može nać.

www.vito007.magic-gold.com

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 4 mjeseci ago #6197 od blento
pitas se zasto su ljudi skepticni??? ....
Vito vito...ak je to onajtip...surfaj i oni ti daju pare....zaboravi....
nitko ti nece djeliti nista....inace na newsgrupama se za ovo ide na abuse... :lol: :lol:

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6206 od Anonymous
Inače da si bio na stranici i vidio šta tamo piše nebi pisao takve gluposti 8O :D

Više
19 godina 4 mjeseci ago #6222 od belay

Vito napisao: Inače da si bio na stranici i vidio šta tamo piše nebi pisao takve gluposti 8O :D

joj koliko sam ja u zadnjih 5 dana prošao stranica, svi daju lovu ono ne vjerojatno jos ne kužim kako toliko ljudi ima ne zaposlenih lol uglavnom evo još jedne sheme zarade ali besplatno je sve.

Zarada na Internetu - zarada surfanjem -

Na ovoj strani vam predstavljam nekoliko firmi koje vas placaju za surfanje. Od vas se ne trazi da obilazite web-stranice koje oni odrede, nego samo da budete on-line, i da je njihov program ukljucen. Uclanjenje je kod svih firmi potpuno besplatno !!! Njihov program je prozorcic velicine obicnog banera (pravokutne reklame koje cesto vidite na Internetu - npr.kao na vrhu ove stranice). U njemu se "vrte" baneri i ostale reklame njihovih sponzora, a te firme placaju vas samo zato sto drzite njihov prozor otvoren, tako da reklame njihovih sponzora imaju publiku. Prozorcic ukljucujete po zelji, a mozete ga iskljuciti kada god to hocete. On zauzima malo mjesta, tako da ga mozete staviti u donji dio ekrana, i ne obracati paznju na njega.

Firme rade po sistemu multilevela.Kada prijavite nekoga, on surfa da dobije novac, i dobija isto koliko i vi kada surfate, sto znaci da nije na nikakvom gubitku kada se uclani preko vas,vec dobiva jednog kvalitetnog suradnika(kao vi mene u ovom slucaju) i to treba istaknuti ljudima.

Najbolji dio kod ove zarade je to sto vam firme placaju za PET KRUGOVA !!!

Vrijeme za koje vi surfate
Ljude koje prijavite osobno vi - prvi krug
Ljude koje prijave ljudi prvog kruga - drugi krug
Ljude koje prijave ljudi drugog kruga - treci krug
Ljude koje prijave ljudi treceg kruga - cetvrti krug
Ljude koje prijave ljudi cetvrtog kruga - peti krug

Za vase surfanje dobijete 0.2 $ - 0.50 dolara/sat, za ljude koje prijavite 0.10-0.50 dolara/sat, a za sve ljude preko drugog kruga dobijate 0.05 - 0.1 dolara/sat. Kada se sve uzme u obzir, uz malo truda, realno bi bilo da i vi zaradite nekoliko stotina dolara na mjesec. Na stranici Pitanja - FAQ sam preveo najvaznije dijelove FAQ rubrika sa web stranica ovih firmi !!Mogucnosti zarade su ogromne !!! Novac stize svaki mjesec!!!
Kliknite na ove linkove da saznate vise i pocnite zaradjivati vec danas :

Firma zarada / sat refferal ID#

Spedia 0.30 $ 3954995

CashSurfers 0.30 $ crotax

ako se neko odluci neka kod prijave stavi ovaj ID.

Više
19 godina 4 mjeseci ago #6223 od blento
i vi stvarno mislite da ce vam platiti???...svasta...

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6225 od Anonymous
Ok, ajd mi sad nađi stranicu koja ima istu shemu ko na mojoj stranici. Dakle zarada surfanjem isključena. Još nešto, ovo što ja prezentiram vidio sam prije 2 godine i znaš zašto se nisam uključio u to? Zato jer sam rekao "uuu, opet ista priča, zarada golema, praktički niš ne radiš..." A zašto sam se tek sad uključio? Zato jer sam otišao na prezentaciju tu u Zagrebu gdje sam sreo nekolicinu ljudi koji rade na tom programu i koji su mi kroz sat vremena sve ljepo objasnili i izprezentirali da sam ostao zaprepašten. Ti ljudi su stvarni ljudi koji su mi rekli hvala što si došao i izdvojio vrijeme da nas poslušaš, mi smo ti ponudili šta imamo za ponudit, na tebi je da odlućiš jesil za il ne, nisi imao nikakvih obaveza ovamo doć, niti imaš kakve obveze pristat na ovo, nije niti važno ako misliš pristat da to učiniš što prije, možeš doć na još koju prezentaciju ako hoćeš i pripremit si pitanja ak nešto ne razumiješ... bla bla bla. I još su mi svaki put kad sam došo platili po dvije kave otprilike u Hotelu Laguna dok smo pričali gdje se inače i prezentira ovaj program. Ja sam na ovo pristao zato jer sam dobio dokaze i objašnjenja od čovjeka koji me pozvao, popričao sa mnom, pružio mi ruku na dolasku i odlasku, platio par kavica... a ne odl neke internet stranice ili nekih ljudi prek maila koje nikad prije nisam vidio. Inače ovdje ljepo potpišeš ugovor, tamo imaju ljepe tajnice koje to srede i imaš suradnju koju ćeš teško gdje ostvarit. Evo ja ti nudim Blento ako hoćeš, kavica sutra negdje u Zg-u, ja platim kavicu i objasnim ti o čemu se radi, a na tebi je samo da dođeš ako hoćeš i otvoriš uši. Inače što ti misliš Blento tko je začetnik ovog klana? Misliš da bi te taj isti zajebo, ili Razora ili Rudi i prodavao priče, pa nisam ja od jučer na netu nit sam neki klinjo od 16 godina da svemu vjerujem.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.522 sekundi
Pokreće Kunena Forum