- Zahvala primljena: 2
Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
- Anonymous
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6235
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
E, to to se traži, dokaz da sve to nije laž! E, ja ga još nemam, al kad ga dobijem prvi ćete ga Vi vidjet eto to Vam obečavam, evo ja Vito, a do tad ja mislim da Vas niš ne košta da odete na tu faking prezentaciju, tam ljudi fakat to znaju dobro objasnit (dobro zna nekad bit neki mutavi, al to je iznimka ) Ja sam se upravo prije nek sam išo na net savjetoval sa ovim koji je mene našel i kaže da se netrebam uopće trudit, ljudski pesimizam nema granica, nego kad ja dobim prvih 45 dolara na račun onda ću Vam pričat "pričice" uz dokaz. To je to nemam niš više za reć, koja mama se igra danas. Baš mi krenuo sand, sjetio se starih dana kad smo samo sand igrali ja rudi i Razor, kad sam samo njih dvoje imal u klanu, šmjc. EEEE, Razore ono kaj si mi poslal na mail upit za doprinos u svezi nekih para ak imam za klan, za doprinos za server i tak; eto, dio prvog dokaza, znači 20 dolara ide za klan. Jel pošteno?
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 4 mjeseci ago #6237
od blento
Replied by blento on topic Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
Vito stvarno ti zelim uspijha da zaradis pare ...no prema svemu onome sto sam cuo..citao i vidio...zaradjuju samo oni na vrhu hijararhije...dok oni dole puse pare ...odnosno trose..
iskreno nisam niti procitao sve to..jer mi se ne da vise na takve stvari bacati pare..al ti neki magicni poslovi s hijararhijama me zivciraju jednostavno kao i jehovini svjedoci ....
znaj da ti NITKO nece dati samo tako pare...al eto....mozda i zaradis nest na pocetku kojih 40 dolara..al onda...
ma vidjet ces sam.....
iskreno nisam niti procitao sve to..jer mi se ne da vise na takve stvari bacati pare..al ti neki magicni poslovi s hijararhijama me zivciraju jednostavno kao i jehovini svjedoci ....
znaj da ti NITKO nece dati samo tako pare...al eto....mozda i zaradis nest na pocetku kojih 40 dolara..al onda...
ma vidjet ces sam.....
19 godina 4 mjeseci ago #6239
od rudlava
Replied by rudlava on topic Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
o Boze...vi samo znate negativno mislit......vi bi sve na gotovo..a da malo mrdnete tim ljenim guzicama....
...hmm...prava se javila....
19 godina 4 mjeseci ago #6240
od pisko
Replied by pisko on topic Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
Sve je to sjajno kad bi se tako lako moglo zaradjivati za teenagerski ili odrasli zivot.(teenagerki misli ovo samo za dzeparac)!! Ali ja ne dajem nikome lovu dok nisam 100% siguran da nebudem popusio. Bilo je njih masa koji su tako to zaradjivali ali na kraju su se zeznuli.
Zato pricekajmo ljudi da vidimo kak ce Vito proc pa ako ce zaradit pare onda navali narode!! :lol: :lol:
Zato pricekajmo ljudi da vidimo kak ce Vito proc pa ako ce zaradit pare onda navali narode!! :lol: :lol:
19 godina 4 mjeseci ago #6242
od ivan
ali bolje bi bilo:a da malo mrdnete tim svojim ljenim nogama
pravi se javio, pravi se javio :lol: :lol: :lol:
Replied by ivan on topic Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
bas tak,bas tak prava se javila.Rudlava napisao: o Boze...vi samo znate negativno mislit......vi bi sve na gotovo..a da malo mrdnete tim ljenim guzicama....
ali bolje bi bilo:a da malo mrdnete tim svojim ljenim nogama
pravi se javio, pravi se javio :lol: :lol: :lol:
- dean
- Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6247
od dean
Replied by dean on topic Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
iz mog iskustva sa takvim i sličnim načinima zarade su uglavnom negativni,jer na kraju ćeš bit na netu od 0-24 da zaradiš neku kintu,a i slažem se sa Blentom jer majstor koji je to napravio,napravio je iz svoje osobne koristi,šta da ti kažem Vito probaj.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 1.138 sekundi