- Zahvala primljena: 0
Prilika za dodatni ili osnovni posao prek neta :D
Vito napisao: Ok, ajd mi sad nađi stranicu koja ima istu shemu ko na mojoj stranici. Dakle zarada surfanjem isključena. Još nešto, ovo što ja prezentiram vidio sam prije 2 godine i znaš zašto se nisam uključio u to? Zato jer sam rekao "uuu, opet ista priča, zarada golema, praktički niš ne radiš..." A zašto sam se tek sad uključio? Zato jer sam otišao na prezentaciju tu u Zagrebu gdje sam sreo nekolicinu ljudi koji rade na tom programu i koji su mi kroz sat vremena sve ljepo objasnili i izprezentirali da sam ostao zaprepašten. Ti ljudi su stvarni ljudi koji su mi rekli hvala što si došao i izdvojio vrijeme da nas poslušaš, mi smo ti ponudili šta imamo za ponudit, na tebi je da odlućiš jesil za il ne, nisi imao nikakvih obaveza ovamo doć, niti imaš kakve obveze pristat na ovo, nije niti važno ako misliš pristat da to učiniš što prije, možeš doć na još koju prezentaciju ako hoćeš i pripremit si pitanja ak nešto ne razumiješ... bla bla bla. I još su mi svaki put kad sam došo platili po dvije kave otprilike u Hotelu Laguna dok smo pričali gdje se inače i prezentira ovaj program. Ja sam na ovo pristao zato jer sam dobio dokaze i objašnjenja od čovjeka koji me pozvao, popričao sa mnom, pružio mi ruku na dolasku i odlasku, platio par kavica... a ne odl neke internet stranice ili nekih ljudi prek maila koje nikad prije nisam vidio. Inače ovdje ljepo potpišeš ugovor, tamo imaju ljepe tajnice koje to srede i imaš suradnju koju ćeš teško gdje ostvarit. Evo ja ti nudim Blento ako hoćeš, kavica sutra negdje u Zg-u, ja platim kavicu i objasnim ti o čemu se radi, a na tebi je samo da dođeš ako hoćeš i otvoriš uši. Inače što ti misliš Blento tko je začetnik ovog klana? Misliš da bi te taj isti zajebo, ili Razora ili Rudi i prodavao priče, pa nisam ja od jučer na netu nit sam neki klinjo od 16 godina da svemu vjerujem.
Svu tu briju su napravili ljudi sa velikim mozgom (LOPINE) i ne vjerujem da je to sve 30 % istina pa tako ni ovo gore moje. Vito daj mi reci jel ti je plačeno mirovinsko i socijalno?
Please Prijava to join the conversation.
- Anonymous
- Topic Author
- Posjetitelj
al ne Csar, ma ljudi kak Vam se ne bljuje više od te mape Makar, ajde za Vas n00beki moji mali ma igrat ću i tu mapu. Samo što je previše previše je :roll:
- unn4m3d
- Posjetitelj
Ali da ima najvise 2 zareza i 2 verznika!!!!!!!!!!!!!!!
- croupier
- Posjetitelj
nisam siguran da si dobro napisao veznika !uNN4m3d napisao: 2 zareza i 2 verznika!!!!!!!!!!!!!!!
={CND}=JAS-MIN napisao:
nisam siguran da si dobro napisao veznika !uNN4m3d napisao: 2 zareza i 2 verznika!!!!!!!!!!!!!!!
LOL!!!
Nego....ljudi....dajte vi meni molim vas recite jel ko dobijo kakvu pravu kintu iz tih svih programa? Mislim...ono...fakat da vidim da se tu da zaradit pare (ne neke velike ili sta ti ja znam sta). Spreman sam probati. Al sve dok ne vidim da neko drzi prave pravcate pare u ruci i/ili racun od isplate tesko da cu povjerovat u ista.
- croupier
- Posjetitelj
Isto pitanje bih i ja postavio????Razor napisao:
={CND}=JAS-MIN napisao:
LOL!!!
Nego....ljudi....dajte vi meni molim vas recite jel ko dobijo kakvu pravu kintu iz tih svih programa? Mislim...ono...fakat da vidim da se tu da zaradit pare (ne neke velike ili sta ti ja znam sta). Spreman sam probati. Al sve dok ne vidim da neko drzi prave pravcate pare u ruci i/ili racun od isplate tesko da cu povjerovat u ista.