- Zahvala primljena: 2
Simulacije voznje...
19 godina 3 mjeseci ago #6650
od blento
Simulacije voznje... was created by blento
...jel ima ko od vas GTR ili Richarda Burnsa...il neku drugu simulaciju (realnu) voznje...
nabavih neki volan pa eto odigram tu i tamo koju utrku......
da ne moram trazit dalje ili kupovati od pirata....
Please Prijava to join the conversation.
- croupier
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6652
od croupier
Replied by croupier on topic Simulacije voznje...
Ja nemam da budem iskren!Blento napisao: ...jel ima ko od vas GTR ili Richarda Burnsa...il neku drugu simulaciju (realnu) voznje...
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 3 mjeseci ago #6653
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Simulacije voznje...
ako te zanima što vjernija simulacija vožnje onda si pogledaj
LFS
i
Racer
(Racer je besplatna igrica)
A ako želiš besplatnu i zabavnu arkadnu utrku auta onda si skini GeneRally . To je igrica za koju je napravljeno na tisuće custom traka i auta, ima malu ali prekrasnu online zajednicu gdje nema čitera i ostale gamadi kao u većini drugih igrica.
i još samo nešto :
:mrgreen:
A ako želiš besplatnu i zabavnu arkadnu utrku auta onda si skini GeneRally . To je igrica za koju je napravljeno na tisuće custom traka i auta, ima malu ali prekrasnu online zajednicu gdje nema čitera i ostale gamadi kao u većini drugih igrica.
i još samo nešto :
:mrgreen:
PUSH THE BUTTON!!!
- dean
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6654
od dean
Replied by dean on topic Simulacije voznje...
imam ti ja blento,sve žive vožnje na kompu.Ako hoćeš pošaljem ti
19 godina 3 mjeseci ago #6656
od blento
Replied by blento on topic Simulacije voznje...
MOze Deane salji....sam ne moras odmah...javim ti prije nego budem isao u ZG....jer sad moram na more prvo...uglavnom za nekih mjesec dana...
E da...jedino ako cete ici u crikvenicu na kupanje tamo izmedju 1.8 pa do 15 8....mozemo se naci...
E da...jedino ako cete ici u crikvenicu na kupanje tamo izmedju 1.8 pa do 15 8....mozemo se naci...
- croupier
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6661
od croupier
Replied by croupier on topic Simulacije voznje...
E sjetio se ja ..
Ja ti imam Flight Simulator 2004 tamo ucis vozit avion ..imas puno vrsta letjelica od onig od šibljatih grana do miga..
Prvo imas za pogledat par filmica i to te vodi kroz Simulaciju kao auto škola ..prvo ucis sve komande
neki lik i zenksa govore.. i oinda kad si spreman stisnes start i pocinje ..znaci to nije da rokas po drugim avionima nego bas ucis letjet i bas je KOOL!
Ja ti imam Flight Simulator 2004 tamo ucis vozit avion ..imas puno vrsta letjelica od onig od šibljatih grana do miga..
Prvo imas za pogledat par filmica i to te vodi kroz Simulaciju kao auto škola ..prvo ucis sve komande
neki lik i zenksa govore.. i oinda kad si spreman stisnes start i pocinje ..znaci to nije da rokas po drugim avionima nego bas ucis letjet i bas je KOOL!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.498 sekundi