- Zahvala primljena: 2
Mirko vs Fedor
- stagger_lee
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
19 godina 2 mjeseci ago #7552
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Mirko vs Fedor was created by stagger_lee
E ljudi meč samo što nije počeo, men adrenalin puca kao da ću se ja boriti :mrgreen:
Zajeban je ovaj rusa ali nadam se da će mu mirko razbiti njušku :twisted:
GO MIRKEC GO :!:
Zajeban je ovaj rusa ali nadam se da će mu mirko razbiti njušku :twisted:
GO MIRKEC GO :!:
PUSH THE BUTTON!!!
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7554
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Mirko vs Fedor
meni je isto u prvoj rundi adrenalin drma ka lud.. al eto filipovic se malo pripa i biza je u prvoj rundi... na kraju se umorija tak oda je isa u parter s njim a tu nema sanse.. i na kraju.. izgubia je mec
19 godina 2 mjeseci ago #7557
od razor
Replied by razor on topic Mirko vs Fedor
I ja sam se bogme oznoio koda sam bio u ringu!
Stavrno steta sto nije Prvu rundu iskoristio malo bolje. Da je bio malo aktivniji moglo je bit i u njegovu korist.
Fakat steta....
Stavrno steta sto nije Prvu rundu iskoristio malo bolje. Da je bio malo aktivniji moglo je bit i u njegovu korist.
Fakat steta....
- snake
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7558
od snake
Replied by snake on topic Mirko vs Fedor
rus je jaci, bar za sada. steta za mirka ali jebi ga.. iako mislim da bi se oni tako bez nokauta mogli tuci jos satima.
treba uzvrat za jedno godinu dana pa cemo vidjet. ovo kad netko pobijedi na bodove mi je glupo. nek se tuku dok netko ne padne, tako je pocetkom 20 st bilo u boksu. sve do nokauta! :twisted:
treba uzvrat za jedno godinu dana pa cemo vidjet. ovo kad netko pobijedi na bodove mi je glupo. nek se tuku dok netko ne padne, tako je pocetkom 20 st bilo u boksu. sve do nokauta! :twisted:
19 godina 2 mjeseci ago #7559
od pisko
Replied by pisko on topic Mirko vs Fedor
Stvarno steta za mirka....., ali po mojem je to bilo namjesteno. Zasto?
Zbog novaca, na ovaj mac je doslo 70 000 ljudi puta 500$ karta pa sad izracunajte koja je to lova..... a na sljedeci mac kad ce se za godinu dana opet boriti opet ce doc tolko ljudi......
Ako je nekome pricao tata kad se tukao Muhamed Ali protiv nekog lika ( nemogu se sad sjetiti njegovog imena) isto se radilo o velikoj lovi, i brijem da mi je stari reko da je on izgubio ili tak nesto pa kad je bio ponovo mec jos vise se love okrenulo.....
Zbog novaca, na ovaj mac je doslo 70 000 ljudi puta 500$ karta pa sad izracunajte koja je to lova..... a na sljedeci mac kad ce se za godinu dana opet boriti opet ce doc tolko ljudi......
Ako je nekome pricao tata kad se tukao Muhamed Ali protiv nekog lika ( nemogu se sad sjetiti njegovog imena) isto se radilo o velikoj lovi, i brijem da mi je stari reko da je on izgubio ili tak nesto pa kad je bio ponovo mec jos vise se love okrenulo.....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.542 sekundi