Mirko vs Fedor

Više
19 godina 2 mjeseci ago #7571 od pisko
Replied by pisko on topic Mirko vs Fedor

stagger_lee napisao:
a što se tiče mirka, nažalost previše je kempao :) trebao je ići malo agresivnije jer s ovakim stilom borbe ne možeš postati svijetski prvak.

Previse je Taigu igro. :lol: :lol: :lol:

[img
<br>

Please Prijava to join the conversation.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7581 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Mirko vs Fedor
eeek... stegi plakat cu ..

ma da ja ga ucer vidio na articu... prosirivali su otvore u vozila da on stane u njih kako bi kempao :roll:

Više
19 godina 2 mjeseci ago #7586 od dax
Replied by dax on topic Mirko vs Fedor
Ja ne znam kako ga Mirko nije mogao "skinut". Samo je trebao jednom hrabro uletiti njemu u lice, napravit seriju ru&#269;nih udaraca i tip je gotov. Fedor je stalno išao njemu u tijelo, a Mirko se stalno micao nazad. Da je samo jednom išao u frontalku, Fedor bi bio KO. O&#269;ito ga se Mirko previše bojao, a znao je da je stand-up fight njegova jedina prilika. Trebao je malo hrabrije ulaziti u dvoboje. :?

I torture and kill young turtles.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7592 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Mirko vs Fedor
dax fedor je bia duplo spremniji od mirka... a mirko se malo i pripa fedora pa je cilo vrime bila van.. a ovaj nije bezveze svjetski prvak ... zivotinja je.... a mirko moze cekat drugu priliku dogodine .... kad se posteno spremi i opet dobije odredjen broj telaca

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7601 od dean
Replied by dean on topic Mirko vs Fedor
Treba vidjeti šta &#263;e Mirko re&#263;i na svoj me&#269;.Naime ne znam koliko ste primjetili,ali sa našim Mirkom nešto nije bilo u redu,dobro je krenuo i nakon prvog takedowna se desilo nešto što ni meni nije bilo jasno,Mirko je ostao bez snage!!!!!!!!!,da li ga je ozlijedio? ili se sam ozlijedio? Kažu ljudi da se prestrašio,ali od straha ne možeš ostat bez snage.Me&#269; nije bio baš atraktivan ali ipak rusu nitko nije preživio 3 runde pogotovo u Mirkovom stanju.Sve u svemu ne treba mu zamjeriti,mala smo zemlja i nemamo industriju ULTIMATE FIGHTA kao rusi,ameri i japanci.Zato mislim da je Mirko ve&#263; sad napravio rezultat koji se u Hrvatskoj ne&#263;e dogoditi slijede&#263;ih cca 10 godina i više,Mirko je trenutno 3. borac svijeta u ULTIMATE FIGHTU.

Više
19 godina 2 mjeseci ago #7602 od razor
Replied by razor on topic Mirko vs Fedor
Evo sto kaze Mirko na svoj mec. Copy/paste sa Index-a :

NAKON što nije uspio osvojiti titulu Pride prvaka u ultimate fightu Mirko "Cro Cop" Filipovi&#263; rekao je kako je nakon prve runde ostao bez energije, te da je pogriješio što je u prvoj rundi, u kojoj je bio dominantniji, htio seriju udaraca završiti atraktivnim "high kick" udarcem, koji je završio Mirkovim padom na pod.

"Pogriješio sam, trebao sam nastaviti ru&#269;nom tehnikom, bio je u nokautu na nogama. Ali ponijela me borba i htio sam je atraktivno završiti. Me&#273;utim, poskliznuo sam se. Bila je to moja velika šansa." - rekao je "Cro Cop" nakon me&#269;a, pišu Sportske novosti.

Izaziva&#269; aktualnog svjetskog prvaka Fedora Emalianenka u prvoj je rundi doista djelovao mo&#263;nije od Rusa, me&#273;utim, nakon prvog odmora dogodilo se nešto što ni Mirko nije mogao objasniti.

"Jednostavno sam puknuo. Na kraju prve runde bio sam svježiji od njega, ali nakon predaha jedva sam ustao iz kuta. Nemojte me ni pitati zašto jer ne znam odgovor. Za mene je to veliki misterij." - objasnio je Cro Cop te dodao kako je kontrolni trening, ina&#269;e fizi&#269;ki zahtjevniji od samog me&#269;a, prošao bez problema.

"Bio sam toliko umoran da sam &#269;ak i priželjkivao borbu na tlu, gdje mi stvarno nije mogao ništa. Istina, bio je u dominantnijoj poziciji, što je u kona&#269;nici i prevagnulo kod sudaca, ali nisam pretrpio nikavu štetu od onih njegovih ru&#269;nih frljoka." - kaže Mirko te nastavlja:

"Slaba mi je to utjeha. Dobio je on nekoliko jakih udaraca, ja se ne sje&#263;am nijednog njegovog koji me uzdrmao. Me&#273;utim, nemam prigovora na suda&#269;ku procjenu, sve je korektno, Fedor je zasluženo ostao na tronu." - rekao je Mirko.

"Nadam se da &#263;e do&#263;i još jedna prilika. Ako i ne do&#273;e, nikome ništa, ne&#263;u umrijeti radi toga. Ovo je samo sport, istina brutalan, ali je ipak samo sport." - rekao je razo&#269;arni Cro Cop i zaklju&#269;io:

"Razo&#269;aran sam, tužan i vrlo umoran. Ovoga trenutka ultimate fighta mi je preko glave. Želim što prije ku&#263;i, uzeti sina i oti&#263;i tr&#269;ati u šumu. Htio bih samo još zahvaliti svim navija&#269;ima koji su potegnuli na tako duga&#269;ak i skup put kako bi me bodrili, ali i onima koji su u Hrvatskoj strepjeli uz male ekrane. Hvala svima."

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.530 sekundi
Pokreće Kunena Forum