Najbrzi serijski automobil na svijetu
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7911
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
ma hebemu sta ce vam auto koji ide 400 onako ga nemas di vozit a i mali nedostatak koncentracije.. groblje ce ti bit novi dom...
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 2 mjeseci ago #7917
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
Pitaj Rudi šta će ti auto od 400, a ne mene :lol:
I torture and kill young turtles.
- snake
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7922
od snake
nema web stranice (bar ja ne znam za nju)
decki su u taj auto ulozili preko milijun kuna ali serijski ce bit najejftiniji u klasi tih auta.
ponudili su lotusu jer su lotusa nadogradili (ne znam koji model)
Replied by snake on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
dax napisao: A što se tiče ovog iz Malinske, to je fino... Iako mislim da Lotus nije pravi odabir No ima li na Netu kakva stranica o tome?
nema web stranice (bar ja ne znam za nju)
decki su u taj auto ulozili preko milijun kuna ali serijski ce bit najejftiniji u klasi tih auta.
ponudili su lotusu jer su lotusa nadogradili (ne znam koji model)
19 godina 2 mjeseci ago #7945
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
malo prekopajte povjest relija, pa pogledajte sto su napravili u peugeotu mislim 80ih sa 205om..dovoljno je reci da su je naprosto zabranili.i to jer je isla prebrzo..stoga, brzina nije nedostizna..no di vozit? do mjeseca mozda ako ne i dalje :twisted:
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
- tihy
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7966
od tihy
Replied by tihy on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
da grupa B je bila legendarna, doma imam dosta clipova i filmica o grupi b, te zvijeri nisu u nijednom trenutku isle ravno, u jednom zavoju se vec narihtavao za ulazak u drugi!
evo samo nekih podataka:
"For instance, the Lancia Delta S4 could accelerate from 0 to 100 km/h in 2.3 seconds on a gravel road."
"The cars were so fast that a driver's eyes didn't have time to adjust their focus properly between corners."
koga zanima vise...
www.stormloader.com/groupb/index.html
evo samo nekih podataka:
"For instance, the Lancia Delta S4 could accelerate from 0 to 100 km/h in 2.3 seconds on a gravel road."
"The cars were so fast that a driver's eyes didn't have time to adjust their focus properly between corners."
koga zanima vise...
www.stormloader.com/groupb/index.html
- dean
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7970
od dean
Replied by dean on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
japanci su sredinom 80-ih vozili utrke sa autima snage preko 1100 ks,ubrzavali su i imali krajnju brzinu veću nego će formula ikad imati,a što se tiče serijskih auta šta nije sramotna činjenica da nakon 20 godina tek su uspjeli skinuti LAMBORGHINI DIABLA sa trona
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.504 sekundi