Najbrzi serijski automobil na svijetu

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7911 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
ma hebemu sta ce vam auto koji ide 400 onako ga nemas di vozit a i mali nedostatak koncentracije.. groblje ce ti bit novi dom...

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 2 mjeseci ago #7917 od dax
Pitaj Rudi šta će ti auto od 400, a ne mene :lol: 8)

I torture and kill young turtles.

• snake
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7922 od snake
Replied by snake on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu

dax napisao: A što se tiče ovog iz Malinske, to je fino... Iako mislim da Lotus nije pravi odabir :( No ima li na Netu kakva stranica o tome?

nema web stranice (bar ja ne znam za nju)
decki su u taj auto ulozili preko milijun kuna ali serijski ce bit najejftiniji u klasi tih auta.
ponudili su lotusu jer su lotusa nadogradili (ne znam koji model)

Više
19 godina 2 mjeseci ago #7945 od nrg
malo prekopajte povjest relija, pa pogledajte sto su napravili u peugeotu mislim 80ih sa 205om..dovoljno je reci da su je naprosto zabranili.i to jer je isla prebrzo..stoga, brzina nije nedostizna..no di vozit? do mjeseca mozda ako ne i dalje :twisted:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

• tihy
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7966 od tihy
Replied by tihy on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
da grupa B je bila legendarna, doma imam dosta clipova i filmica o grupi b, te zvijeri nisu u nijednom trenutku isle ravno, u jednom zavoju se vec narihtavao za ulazak u drugi!

evo samo nekih podataka:

"For instance, the Lancia Delta S4 could accelerate from 0 to 100 km/h in 2.3 seconds on a gravel road."

"The cars were so fast that a driver's eyes didn't have time to adjust their focus properly between corners."

koga zanima vise...

www.stormloader.com/groupb/index.html

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7970 od dean
Replied by dean on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
japanci su sredinom 80-ih vozili utrke sa autima snage preko 1100 ks,ubrzavali su i imali krajnju brzinu ve&#263;u nego &#263;e formula ikad imati,a što se ti&#269;e serijskih auta šta nije sramotna &#269;injenica da nakon 20 godina tek su uspjeli skinuti LAMBORGHINI DIABLA sa trona :P :P

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.504 sekundi
Pokreće Kunena Forum