Najbrzi serijski automobil na svijetu
19 godina 2 mjeseci ago #7890
od razor
Replied by razor on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
Formula je formula, a serijski je serijski. Mislim da se to dvoje nemoze usporedivati.
Koda bi usporedivali auto sa avionom il sta ja znam. Jednostavno nejde.
Please Prijava to join the conversation.
- dean
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7896
od dean
Replied by dean on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
AJD PRESTANITE SRAT
- mato
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7898
od mato
Replied by mato on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
moj auto je najbrzi serijski auto na svijetu :lol: jel tako Dejo
- snake
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7901
od snake
tocno..nisi znao! decki rade auto (koji je gotov samo traju testiranja i sva sranja) i prodat ce ga Lotusu i postat ce serijiski automobil i nece prelazit cijenu od 50 000 eura a bit ce najbrzi serijski auto na svijetu.
ubrzanje bi mu trebalo biti 2.8 sec do 100km/h a 402 m (street race) proci ce za manje od 9 sec. naravno za sada sve teorije ali na jednom od street raca ce predstavit auto.
jedna anegdota. decki su otisli u sjediste lotusa i tamo ih je docekao neki nize rangirani inzenjer, kada su poceli s izlaganjem ovaj ih je prekinuo i svi inzenjeri su dosli slusat sta imaju za rec. uglavnom da ne duzim. ja sam ga po malinskoj zaobilaznici vidio kako se lovi s motorom od 500 kubika i stize ga. eto.
imaju jos nekih problema s autom ali i to ce jednom rijesit.
Replied by snake on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
dax napisao:
snake napisao: e dax jesi cuo za decke iz malinske? ovdje s krka?
nece ti taj rekord jos dugo bit.
Nisam znao da se u Malinskoj proizvode serijski automobili? :lol:
tocno..nisi znao! decki rade auto (koji je gotov samo traju testiranja i sva sranja) i prodat ce ga Lotusu i postat ce serijiski automobil i nece prelazit cijenu od 50 000 eura a bit ce najbrzi serijski auto na svijetu.
ubrzanje bi mu trebalo biti 2.8 sec do 100km/h a 402 m (street race) proci ce za manje od 9 sec. naravno za sada sve teorije ali na jednom od street raca ce predstavit auto.
jedna anegdota. decki su otisli u sjediste lotusa i tamo ih je docekao neki nize rangirani inzenjer, kada su poceli s izlaganjem ovaj ih je prekinuo i svi inzenjeri su dosli slusat sta imaju za rec. uglavnom da ne duzim. ja sam ga po malinskoj zaobilaznici vidio kako se lovi s motorom od 500 kubika i stize ga. eto.
imaju jos nekih problema s autom ali i to ce jednom rijesit.
19 godina 2 mjeseci ago #7907
od dax
Tako je. Ovaj auto ima 1100 kg, a F1 oko 600-700 ili 50% manje mase, da ne govorim o manjem otporu zraka kod formula jer su površine manje itd.
A što se tiče ovog iz Malinske, to je fino... Iako mislim da Lotus nije pravi odabir No ima li na Netu kakva stranica o tome?
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
Razor napisao: Formula je formula, a serijski je serijski. Mislim da se to dvoje nemoze usporedivati.
Tako je. Ovaj auto ima 1100 kg, a F1 oko 600-700 ili 50% manje mase, da ne govorim o manjem otporu zraka kod formula jer su površine manje itd.
A što se tiče ovog iz Malinske, to je fino... Iako mislim da Lotus nije pravi odabir No ima li na Netu kakva stranica o tome?
I torture and kill young turtles.
- dean
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #7908
od dean
Replied by dean on topic Najbrzi serijski automobil na svijetu
ma reci im Mato legendo šta je auto
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.555 sekundi