COD4
17 godina 1 tjedan ago #25214
od dunavu
to se trazi:)
javite kad budete isli igrat...
Razor napisao: Za sve koji su skinuli COD4 evo i linka za patch da se mozemo igrat onlajn na serverima.
dump.digitaldreamshosting.com/Co ... hSetup.exe
to se trazi:)
javite kad budete isli igrat...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 1 tjedan ago #25219
od blento
jel se s tim patchom moze igrati i na official serverim?..
inace na gamecopyworld.com se mogu naci svi patchavi za igre...pa i COD4...te se moze igrati na crackiranim serverima.a..
iance jedna stvar me zivcira na COD4..iako je u globalu OK igra...
to sto kad netko puca na tebe...pojma nemas jer ne cujes kao u AA...
pa mi se znalo desiti da ja stojim i stojim...a lik me pokusava minutu jednu skinuti.....(to se vidi na nekim serverima koji imaju prikaz kill-a s druge strane),,,
inace na gamecopyworld.com se mogu naci svi patchavi za igre...pa i COD4...te se moze igrati na crackiranim serverima.a..
iance jedna stvar me zivcira na COD4..iako je u globalu OK igra...
to sto kad netko puca na tebe...pojma nemas jer ne cujes kao u AA...
pa mi se znalo desiti da ja stojim i stojim...a lik me pokusava minutu jednu skinuti.....(to se vidi na nekim serverima koji imaju prikaz kill-a s druge strane),,,
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 1 tjedan ago #25220
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic COD4
Blentava patch nema veze sa official ili cracked serverima.
Pošto niko od nas nema kupljenu igru uglavnom igramo na cracked serverima. Postoje i treci serveri koji te kao banaju zbog nekog filea koji ti se ugnjezdi negdje u igrici pa te PB izbacuje zbog key-a koji je na ban listi, generiraš novi key i opet igras par dana, s tim da svaki put moras novi profil stvarati ili copy-ras stari profil koji si prije snimio.
evo ti par i.p. adresa za patch 1.4
86.58.17.84:28960
91.192.189.13:28960
A do njih sam dosao na najtezi nacin probas ako te ne izbaci staviš server u favorite i to je to.
@ zvuk je dobar i tocno se razlikuje da li je iznad ili ispod tebe iza ili ispred (mozda si u postavkama nesto sjebo), jedino sto nema kampanja jer zid i lim nisu nikakva zaštita od metkova i cheatova.
Pošto niko od nas nema kupljenu igru uglavnom igramo na cracked serverima. Postoje i treci serveri koji te kao banaju zbog nekog filea koji ti se ugnjezdi negdje u igrici pa te PB izbacuje zbog key-a koji je na ban listi, generiraš novi key i opet igras par dana, s tim da svaki put moras novi profil stvarati ili copy-ras stari profil koji si prije snimio.
evo ti par i.p. adresa za patch 1.4
86.58.17.84:28960
91.192.189.13:28960
A do njih sam dosao na najtezi nacin probas ako te ne izbaci staviš server u favorite i to je to.
@ zvuk je dobar i tocno se razlikuje da li je iznad ili ispod tebe iza ili ispred (mozda si u postavkama nesto sjebo), jedino sto nema kampanja jer zid i lim nisu nikakva zaštita od metkova i cheatova.
Vrijeme kreiranja stranice: 0.491 sekundi