CTN sluzbeno otvorio ogranak u CoD 4

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25591 od rudlava
zasto platit nesto sta se da igrat i besplatno :P

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25592 od stagger_lee
zato što onda nemaš probelema sa serijskim ključevima, možeš igrati na svim serverima a i pomažeš proizvođača da nastavi razvijati igru ;)

PUSH THE BUTTON!!!

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25593 od dunavu

stagger_lee napisao: zato što onda nemaš probelema sa serijskim ključevima, možeš igrati na svim serverima a i pomažeš proizvođača da nastavi razvijati igru ;)

e nek si joj reko :lol:

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25594 od rudlava
ja nemam problema hehe..to samo stjepan....sta ce mi svi serveri ionako ovih besplatnih ima previse :) a sta se tice proizvodaca hehehe :twisted:

i da pocni igrat ti....

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25601 od nrg
ako zbog nicega,onda zbog navale chitera na crackane servere. jer se lako promjeni cd key pa nastavis dalje. ovako ako kupis, nekako neces protratiti key na cifutarenje. a i servera je khm samo 16k...tesko mi se i odlucit kam da odem ;)

a i volio bi da igram sa svojim aa klanom..u ocekivanju novog aa ;)

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25602 od razor
Moram priznati da i ja u nekim trenutcima razmisljam o kupnji...
To bi mi bila prva igra koju sam legalno kupio....ikad :D

Da se radi o samo jednoj kopiji, nebi puno razmisljao....no kako sam primoran kupit 2 kopije...jeb ga....300kn mi i nije neka mala para.

Moderatori: razorjetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.481 sekundi
Pokreće Kunena Forum