ups, i did it again :D
16 godina 8 mjeseci ago #26192
od razor
ups, i did it again :D was created by razor
Ovaj...da...uspio sma opet sjebat akauntove...al ovaj puta ne samo Ivani, nego i sebi.
To je jedan od razloga zasto ja i ivana u zadnje vrijeme dolazimo na servere sa lvl 1 i ko zna cime.
Imam sve backup-ano, no problem su serial key-ovi....nikako da povezem koj mpdata je na kojey key-u.
Ako to uskoro ne rijesim, morat cu nabavit neki mpdata jer ne mislim levelirat po 3. puta....
To je jedan od razloga zasto ja i ivana u zadnje vrijeme dolazimo na servere sa lvl 1 i ko zna cime.
Imam sve backup-ano, no problem su serial key-ovi....nikako da povezem koj mpdata je na kojey key-u.
Ako to uskoro ne rijesim, morat cu nabavit neki mpdata jer ne mislim levelirat po 3. puta....
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
- sanader
- Posjetitelj
16 godina 8 mjeseci ago #26194
od sanader
Replied by sanader on topic ups, i did it again :D
pa imas onaj programcic HDZStatEditor.exe
16 godina 8 mjeseci ago #26197
od razor
Replied by razor on topic ups, i did it again :D
Ne radi prokleta stavr. Probo sam s time prvo. Ivana je htjela igrat i htio sam joj omogucit bar da moze koristit sva oruzja kad ono kurac...
Kako god, danas tjekom popodneva/veceri cu to rijesiti...na ovaj ili onaj nacin...
E da...i mali reminder svima: Zapisite si serijski broj koj koristite inace cete kad tad zapast u govna....
Kako god, danas tjekom popodneva/veceri cu to rijesiti...na ovaj ili onaj nacin...
E da...i mali reminder svima: Zapisite si serijski broj koj koristite inace cete kad tad zapast u govna....
- sanader
- Posjetitelj
16 godina 8 mjeseci ago #26200
od sanader
ehm da, ne radi onaj stat editor ali radi nova verzija za 1.5 verziju cod4
nisam jos skinul jer mi nije trebalo
Replied by sanader on topic ups, i did it again :D
Razor napisao: Ne radi prokleta stavr. Probo sam s time prvo. Ivana je htjela igrat i htio sam joj omogucit bar da moze koristit sva oruzja kad ono kurac...
ehm da, ne radi onaj stat editor ali radi nova verzija za 1.5 verziju cod4
nisam jos skinul jer mi nije trebalo
Vrijeme kreiranja stranice: 0.446 sekundi