varalice i njima slični
14 godina 9 mjeseci ago #41453
od WarDog
ah, valjda u pozitivnom svjetlu , imali smo tada i svoj server, lijepa vremena ali prošla, možda napravimo nešto i s Cod-om.
Replied by WarDog on topic varalice i njima slični
Rudlava napisao: PWC to mi tak poznato...
ah, valjda u pozitivnom svjetlu , imali smo tada i svoj server, lijepa vremena ali prošla, možda napravimo nešto i s Cod-om.
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 9 mjeseci ago #41454
od mrkizg
Replied by mrkizg on topic varalice i njima slični
pozzz
14 godina 9 mjeseci ago #41455
od rudlava
Replied by rudlava on topic varalice i njima slični
pa u AA koliko znam svi hr klanovi su si bili ok

14 godina 9 mjeseci ago #41457
od mrkizg
Replied by mrkizg on topic varalice i njima slični
pozzz...evo da se javi i optuzeni ...neznam sta da kazem ...cim sam vidio da je wardog otvorio temu znao sam da se o meni radi..prvo da kazem nikad nisam niti cu ikad koristiti wh i aimbot...wardog ti si se mozda slucajno naso iza zida iza moje mete koju sam ja mozda promasio pa sam te pogodio kroz "3" zida , jbg cuda se dogadaju...al dobro nisi jednini koji me optuzivao bilo je tad spomnjanj aimbotovaa od jos 2-3 igraca.al eto taj dan sam na crosfireu odigrao mislim najbolje od kad igram sa sniperom ..Na Javnoj Kuci nisam nikad bio banana...dobro mozda jednom kick zbog crnog pbss
al se vise nije ponovilo ...Dobar covjek iz sada sct - a mi je objasnio kako iskljucit AA
pozdrav unaprijed se ispricavam zbog nedostatka slova

14 godina 9 mjeseci ago #41460
od WarDog
Replied by WarDog on topic varalice i njima slični
Mrki rijetko kada optužujem ikoga za išta , ja sam ovdje reao da sumljam, na adminima je da utvrde ostalo, a što se tiče čuda , iskreno malo sam perstar da vjerujem u ista, naravno ako nisi kriv ili dok se ne dokaže suprotno imaš iskrene isprike s moje strane. :salut:
Vrijeme kreiranja stranice: 0.453 sekundi