- Zahvala primljena: 0
CPU + MBO
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
15 godina 7 mjeseci ago #35146
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic CPU + MBO
dosta je sto je sluzavi posta napast jos kad ga ti poguras do 125fps gotovo je... osjecam se tako mali i nevazan :roll:
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 7 mjeseci ago #35149
od firefly
stariji ne... jer se radi o popravljenoj 45nm arhitekturi sa dodatnim Cache-om (na staroj je bio 1MB)
brze ce raditi, manje se grijati, i sto loki rece Gigabyte ploca ali takodje razmisli o ploci P45-DS3 (kao kod sluzavog) mala razlika, a opet nije oslabljen chipset i ako ali ako bude bilo potrebe sve se to da lijepo clockati (kao kod sluzavog)
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Mrgud napisao: a loki ti dual core su stariji procesori, ovi novi intelovi core duo su za duplo i više skuplji od novih amdova, istina i bolji ali opet
stariji ne... jer se radi o popravljenoj 45nm arhitekturi sa dodatnim Cache-om (na staroj je bio 1MB)
brze ce raditi, manje se grijati, i sto loki rece Gigabyte ploca ali takodje razmisli o ploci P45-DS3 (kao kod sluzavog) mala razlika, a opet nije oslabljen chipset i ako ali ako bude bilo potrebe sve se to da lijepo clockati (kao kod sluzavog)
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Less
Više
15 godina 7 mjeseci ago #35154
od firefly
super... E8400, sa stock coolerom, malim naponom, ide na 4,0GHz bez jebemti.... uz sve ostalo... bit ces prezadovoljan!
CraZy_ChrisSs napisao: cini mi se da sam ga uspio "nagovorit" na E8400
super... E8400, sa stock coolerom, malim naponom, ide na 4,0GHz bez jebemti.... uz sve ostalo... bit ces prezadovoljan!
15 godina 7 mjeseci ago #35155
od jopke
jep...planirao potrošiti 1100kn na kraju ispalo 2200kn:)
matična ona koju je loki preporučio
E8400 na koju me chriss nagovorio
i još sam si ubo jednog tvrdog od 640GB
hehe odo slagat vam se javim sa novog kompa:)
CraZy_ChrisSs napisao: cini mi se da sam ga uspio "nagovorit" na E8400
jep...planirao potrošiti 1100kn na kraju ispalo 2200kn:)
matična ona koju je loki preporučio
E8400 na koju me chriss nagovorio
i još sam si ubo jednog tvrdog od 640GB
hehe odo slagat vam se javim sa novog kompa:)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.550 sekundi