- Zahvala primljena: 1
Bilo mi je cast igrati sa vama
- ProSoldier
- Topic Author
- Početnik
Less
Više
11 godina 6 mjeseci ago #52602
od ProSoldier
Bilo mi je cast igrati sa vama was created by ProSoldier
Drugari,saborci.
Dolazak sunca u nase krajeve se poklopio sa pojavom ovih citova i hakera u igri,tako da se sve skupilo u meni,i odlucio sam da batalim ovu igru najverovatnije do zime ako ne i duze.Nalog cu ostaviti svom kolegi sa posla negovanu iz Vukova da moze da koristi moje tenkove u klanskim borbama.
Razore i Pogrebnice,hvala na ukazanom poverenju koje nisam opravdao,ali 2 godine neprestanog igranja su mislim isto ucinile svoje...Posto radim kao profesionalni vojnik,malko sam se ugojio tako da cu izbegavati da sedim ispred ove vrazje sprave da ne bih ostao bez posla.
Pozdrav do narednog vidjenja u nekoj drugoj ili istoj igri..
Dolazak sunca u nase krajeve se poklopio sa pojavom ovih citova i hakera u igri,tako da se sve skupilo u meni,i odlucio sam da batalim ovu igru najverovatnije do zime ako ne i duze.Nalog cu ostaviti svom kolegi sa posla negovanu iz Vukova da moze da koristi moje tenkove u klanskim borbama.
Razore i Pogrebnice,hvala na ukazanom poverenju koje nisam opravdao,ali 2 godine neprestanog igranja su mislim isto ucinile svoje...Posto radim kao profesionalni vojnik,malko sam se ugojio tako da cu izbegavati da sedim ispred ove vrazje sprave da ne bih ostao bez posla.
Pozdrav do narednog vidjenja u nekoj drugoj ili istoj igri..
Please Prijava to join the conversation.
- progeny13th
- Zlatni korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 10
11 godina 6 mjeseci ago #52604
od Pogrebnik
Replied by Pogrebnik on topic Bilo mi je cast igrati sa vama
Aj zivio frende....javi se kad budes na TS,
11 godina 6 mjeseci ago #52605
od Dia21
Replied by Dia21 on topic Bilo mi je cast igrati sa vama
Pozdrav i sretno !
- Razorblade1995
- Ekspert
Less
Više
- Zahvala primljena: 4
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.399 sekundi