- Zahvala primljena: 0
Svaki regrutacijski post mora sadrzavati minimalno:
- ime
- mjesto ili regiju od kud ste
- koliko imate godina
Sve dodatne informacije su dobrodošle no nemorate ih pisati ukoliko brinete za privatnost podataka ili ste jednostavno ljeni.
- ime
- mjesto ili regiju od kud ste
- koliko imate godina
Sve dodatne informacije su dobrodošle no nemorate ih pisati ukoliko brinete za privatnost podataka ili ste jednostavno ljeni.
MiCeK_CRO
13 godina 2 mjeseci ago #44156
od MiCeK
Pozz,
Ja sam Kristijan, i ovisan sam o ovim jebenim tenkićima ! :blink:
Zaručnica mi je već zaprijetila da će mi spakirat stvari i poslati me u ...
Tolko sam ovisan da ih čak i vrtim na laptopu koji je tako brz da sa svim settingsima na low pičim hevi tenkove u 2-3 FPSa, yeee.
Al evo dogurao sam do IS-a i T29. nekako.
Tenkići su mi nova ovisnost nakon, Quake-a 1, 2 i 3, Americas Armya, Eva online. Čak sam i world of gaycraft igrao 2 mjeseca i rekao fuck this shit i prestao shvativši da igra nema ono nešto ko ove ranije nabrojane
Ja sam Kristijan, i ovisan sam o ovim jebenim tenkićima ! :blink:
Zaručnica mi je već zaprijetila da će mi spakirat stvari i poslati me u ...
Tolko sam ovisan da ih čak i vrtim na laptopu koji je tako brz da sa svim settingsima na low pičim hevi tenkove u 2-3 FPSa, yeee.
Al evo dogurao sam do IS-a i T29. nekako.
Tenkići su mi nova ovisnost nakon, Quake-a 1, 2 i 3, Americas Armya, Eva online. Čak sam i world of gaycraft igrao 2 mjeseca i rekao fuck this shit i prestao shvativši da igra nema ono nešto ko ove ranije nabrojane
Tema je zaključana.
13 godina 2 mjeseci ago #44157
od razor
Ovo mi nisi reko prije zbog srama jel?
Replied by razor on topic Re: MiCeK_CRO
sonaf-micek-cpt napisao: ...Čak sam i world of gaycraft igrao 2 mjeseca i rekao fuck this shit i prestao shvativši da igra nema ono nešto ko ove ranije nabrojane
Tema je zaključana.
13 godina 2 mjeseci ago #44158
od MiCeK
Hehe, točno to, čak sam mislio i izostaviti taj detalj svoje gamerske prošlosti :whistle:
Replied by MiCeK on topic Re: MiCeK_CRO
razor napisao:
sonaf-micek-cpt napisao: ...Čak sam i world of gaycraft igrao 2 mjeseca i rekao fuck this shit i prestao shvativši da igra nema ono nešto ko ove ranije nabrojane
Hehe, točno to, čak sam mislio i izostaviti taj detalj svoje gamerske prošlosti :whistle:
Tema je zaključana.
13 godina 2 mjeseci ago #44172
od jopke
Replied by jopke on topic Re: MiCeK_CRO
Zbog ovoga sa Q1,2,3 i AA imas pivo od mene:)
Tema je zaključana.
13 godina 2 mjeseci ago #44227
od dezerter
Replied by dezerter on topic Re: MiCeK_CRO
Jebote sad si me sjetio uopće sam zaboravio na WOW odkad igram WOT :ohmy: :huh:
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.396 sekundi