- Zahvala primljena: 0
Americas Army 2.5 (Direct Action)
19 godina 3 tjedana ago #10859
od billy
Replied by billy on topic Americas Army 2.5 (Direct Action)
a i ostat će nam love za pivo
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 3 tjedana ago #10909
od belay
Replied by belay on topic Americas Army 2.5 (Direct Action)
Ja sam razočaran i revoltiran ma katastrofa ova v 2.5 ima takvih problema da će radi tog sranja AA izgubit 30% igrača v 2.4 je bila jebena i ne znam koji su kurac išli dirat fiziku i protokol.... ping skače od 0 - 250 ma što da kažem stvarno sam ljut
PETICIJA JE RJEŠENJE
PETICIJA JE RJEŠENJE
- deathwave
- Posjetitelj
19 godina 3 tjedana ago #10923
od deathwave
Replied by deathwave on topic Americas Army 2.5 (Direct Action)
Evo probaj te nas server 80.78.243.231 meni je ping na njemu 60-80 Server je public.
19 godina 3 tjedana ago #10927
od razor
Replied by razor on topic Americas Army 2.5 (Direct Action)
NA faksu sam panemogu isprobat. Daj pliz napisi dal je honor i od kog ste ga uzeli.
- rex_zac
- Posjetitelj
19 godina 3 tjedana ago #10930
od rex_zac
meni je fizika i realnost puuuuno bolja od 2.4.
AA je sve blize pravoj simmulaciji borbe. Jos ima nekih stvari koje se trebaju rijesiti ali sveukupno gledano mislim da od 2.5 verzije se moze zvat simulacijom a ne "igrom". naravno, ima jos s tehnicke strane par propusta al to ce se uskoro srediti.
Replied by rex_zac on topic Americas Army 2.5 (Direct Action)
BelaY napisao: Ja sam razočaran i revoltiran ma katastrofa ova v 2.5 ima takvih problema da će radi tog sranja AA izgubit 30% igrača v 2.4 je bila jebena i ne znam koji su kurac išli dirat fiziku i protokol.... ping skače od 0 - 250 ma što da kažem stvarno sam ljut
PETICIJA JE RJEŠENJE
meni je fizika i realnost puuuuno bolja od 2.4.
AA je sve blize pravoj simmulaciji borbe. Jos ima nekih stvari koje se trebaju rijesiti ali sveukupno gledano mislim da od 2.5 verzije se moze zvat simulacijom a ne "igrom". naravno, ima jos s tehnicke strane par propusta al to ce se uskoro srediti.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.519 sekundi