- Zahvala primljena: 2
..ja sam Blento..ovisnik o AA!!..;)
- unn4m3d
- Posjetitelj
daj objasni kojem se rukom treba to nesto drzati, i to..ProcYon napisao: tako je uvazeni gospodine mato... znaci: 1. laganim pokretom ruke primite pajser za doljnji dio, zatim 2. snagom od 45kN udarite si po tamburi pod 90° .... to bi trebalo rijesiti sve vase probleme... ako se nekim slucajem pogodite u oko ponovite sve od 1. koraka
ne kuzim te potpuno
Please Prijava to join the conversation.
ProcYon napisao: tako je uvazeni gospodine mato... znaci: 1. laganim pokretom ruke primite pajser za doljnji dio, zatim 2. snagom od 45kN udarite si po tamburi pod 90° .... to bi trebalo rijesiti sve vase probleme... ako se nekim slucajem pogodite u oko ponovite sve od 1. koraka
Ee proooc...slaba ti ta tehnika...
1. da dignes pajser "lagano"..prvo moras definirati, tj postaviti kriterije..sto je lagano a sto tesko....nekima je dizanje pajsera sa poda poprilicno zahtjevno..pogotovo ak ga dizes na rubu jedne strane..jer tada tezina pajsera pravi najveci moment...
2. Vidi se da ti fizika nije najljepsa strana....pa ondak ne znas da se SNAGA mjeri u KW...a SILA u kN !!!!....necemo sad o impulsima...ubrzanju i kutu zaokreta...
3..definiraj to na racunalni nacin...a to je ....IF variable 1 &2 not true ..GO TO Begining....else End... (zaboravih pascal i Basic..jeb ga)...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- mato
- Posjetitelj
- j0n3s_cro
- Posjetitelj
Mmmm da....
Ima ona stara glavom od zida...
Al cuo sam da ima neka modernija... Ali postoji uvijet da moras bit barem na 2. katu... Znaci otvoris prozor... Komp pod ruku i glumis Petra Pana... Navodno je dobro... Mislim oni koji su probali nikad nisu rekli kak je bilo.... : : : NEZNAM ZASTO... BAS SU NEKI :!: :!: :!: :twisted:
- vinja
- Posjetitelj
J0n3S_Cro napisao: OVako JeBala VAS FizKa... Iako jedini u razredu imam 6 petaka iz toga i sta mi je falilo 2 boda da idem na drzavno iz fizike...
Mmmm da....
Ima ona stara glavom od zida...
Al cuo sam da ima neka modernija... Ali postoji uvijet da moras bit barem na 2. katu... Znaci otvoris prozor... Komp pod ruku i glumis Petra Pana... Navodno je dobro... Mislim oni koji su probali nikad nisu rekli kak je bilo.... : : : NEZNAM ZASTO... BAS SU NEKI :!: :!: :!: :twisted:
mi ferovci smo razvili varijaciju na temu. Sve isto, samo ostavis prozor zatvoren. Mjerenja ukazuju za osjetna poboljsanja...