strasno
18 godina 6 mjeseci ago #16595
od jopke
zasto mislis da je čiter?
lik ima 2000sati uglavnom igra dvije mape i vjerojatno je dobar igrač.
i to je u glavnom na serveru za 26 ljudi a najvažnije od svega server je u americi ili kanadi što znači da glupi ameri uglavnom igraju.
probaj se spojiti jednom na takav server ping ce ti biti 300 ali svejedno ćeš ih klati ko zečeve jer su glupi ko kurac :lol:
nakon toga ćeš se uvjeriti da ono što se govori o amerima nije istina nego samo UBLAŽENA ISTINA :lol:
lik ima 2000sati uglavnom igra dvije mape i vjerojatno je dobar igrač.
i to je u glavnom na serveru za 26 ljudi a najvažnije od svega server je u americi ili kanadi što znači da glupi ameri uglavnom igraju.
probaj se spojiti jednom na takav server ping ce ti biti 300 ali svejedno ćeš ih klati ko zečeve jer su glupi ko kurac :lol:
nakon toga ćeš se uvjeriti da ono što se govori o amerima nije istina nego samo UBLAŽENA ISTINA :lol:
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 6 mjeseci ago #16596
od pisko
Da a kak moze na mapi imat 5h i sve 100%???? igra 2 mape i general je?? nema sanse.... ili mozda se da to slozit na trackeru a ja ne znam.....
ja igram hrpu mapa i imam njih par 100%..... a ostale su na pola.... a imam oko 50h na njima....
ja igram hrpu mapa i imam njih par 100%..... a ostale su na pola.... a imam oko 50h na njima....
18 godina 6 mjeseci ago #16597
od jopke
hakao je tracker:) lol
ako nisi znao u traker statistiku (ono Activitiy, Popularity) ulazi i FR...tako da lik sa 20h piplinea i fr skoro 5 ima gotovo sve 100%
a sad zasto ima visok fr razlog je vjerojatno to sto je dobar igrač, FR kurva, reconnecter, igra na nubovskim serverima sa puno slotova, igra sa američanima, ne susreće se sa dobrim igračima, kampa kao ti mozda i vise
ne vjerujem da bi mogao imati 2000h a da ga ne uhvate sa nekim čitom.
doduše vjerojatno ima ATI sa nabrijanim sjenama, zalmanice i dobru mašina... kad se sve to zboroji dobijes njegovu statistiku:)
pogledaj recimo ovog tipa:
aaotracker.com/usertracker.php?userid=110691
taj da je u americi imao bi fr oko 10. bez zajebancije.
jednostavno ima jebenih igrača...
ako nisi znao u traker statistiku (ono Activitiy, Popularity) ulazi i FR...tako da lik sa 20h piplinea i fr skoro 5 ima gotovo sve 100%
a sad zasto ima visok fr razlog je vjerojatno to sto je dobar igrač, FR kurva, reconnecter, igra na nubovskim serverima sa puno slotova, igra sa američanima, ne susreće se sa dobrim igračima, kampa kao ti mozda i vise
ne vjerujem da bi mogao imati 2000h a da ga ne uhvate sa nekim čitom.
doduše vjerojatno ima ATI sa nabrijanim sjenama, zalmanice i dobru mašina... kad se sve to zboroji dobijes njegovu statistiku:)
pogledaj recimo ovog tipa:
aaotracker.com/usertracker.php?userid=110691
taj da je u americi imao bi fr oko 10. bez zajebancije.
jednostavno ima jebenih igrača...
18 godina 6 mjeseci ago #16599
od pisko
Hmmm, onda bi bilo ok da meni neko pokloni zalmanice pa da i ja mogu tak igrat
ma to su gluposti, da lik na jednoj teskoj kamperskoj mapi u 66h ima 2100 killsa i 301 smrt... ( to je bilo na taigi....)nema sanse!! to je cheater!! jer ja igram taigu i imam 140h odigrano i 1500 ljudi sam ubio... a on u 66h 2100....
jos jednom! nema sanse!
ma to su gluposti, da lik na jednoj teskoj kamperskoj mapi u 66h ima 2100 killsa i 301 smrt... ( to je bilo na taigi....)nema sanse!! to je cheater!! jer ja igram taigu i imam 140h odigrano i 1500 ljudi sam ubio... a on u 66h 2100....
jos jednom! nema sanse!
18 godina 6 mjeseci ago #16603
od jopke
majstore ti igras na EU serverima na koje se spoji max 6-7ljudi:)
od toga 2-3 zagrižena taigaša poput tebe:)
sad zamisli server sa 20+ igrača svi glupi ameri i trče na njegov metak:)
uostalom potraži neki takav server pa ce ti sve biti jasno...
od toga 2-3 zagrižena taigaša poput tebe:)
sad zamisli server sa 20+ igrača svi glupi ameri i trče na njegov metak:)
uostalom potraži neki takav server pa ce ti sve biti jasno...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.405 sekundi