- Zahvala primljena: 2
BfL challenge
Please Prijava to join the conversation.
Enemy Kills: 1761
hheehe... :lol:
...e da i mato FR na caru ti je 0.99...savka ti dala...
mess with the best, die like the rest
inace ako ste vi za mogli bi napraviti revans za kojih mjesec dana (dok mi malo proucimo taj SCAR)
jucer ste se drzali dobro na urbanu s obzirom da npr. samo ja imam 3 puta vise kilova na toj mapi od cjelog vaseg klana:))
eto ljepo je primjetiti da imate timskog duha...kolko sam skuzio raspituje te se ok posudbe nekog servera...pa ako ce te pocet igrat na TWLu zelim vam mnogo srece:) i sto cesce vam zapalo da i igrate SCAR:)
da na trackeru se gleda prosjek clanova...jedino mene zanima dali u to ulaze bas svi claonovi (znaci i oni koji imaju 0 killova)?
Jopke napisao: inace ako ste vi za mogli bi napraviti revans za kojih mjesec dana (dok mi malo proucimo taj SCAR)
eto ljepo je primjetiti da imate timskog duha...kolko sam skuzio raspituje te se ok posudbe nekog servera...pa ako ce te pocet igrat na TWLu zelim vam mnogo srece:) i sto cesce vam zapalo da i igrate SCAR:)
da na trackeru se gleda prosjek clanova...jedino mene zanima dali u to ulaze bas svi claonovi (znaci i oni koji imaju 0 killova)?
- Revanš može (bar se nadam), ali tko kaže da će opet biti CSAR?
- Ne znam za TWL, ali svakako nam treba server za uvježbavanje
- Mislim da na tracker ulaze samo oni članovi koji su odigrali tu mapu minimalno puta ili imaju neki min. broj killova po mapi. Znam da ne ulaze uvijek baš svi članovi klana...
I torture and kill young turtles.
RAzgovarao sam sa jednim adminom i covjek kaze da ako uzmemo aserver od goaa, necemo imat problema sa igranjem meceva. Server se moze normalno konfigurirati da bude standardni honor server, server za meceve itd itd itd.
Sve u svemu, idemo na tu opciju. Ja cu danas kontaktirati Lude i popricati s njima da vidim sta oni ocekuju od toga. Ako se ne varam, do kraja mjeseca bi mogli imati honor server.
Razor napisao: Ovako...newsflash!
RAzgovarao sam sa jednim adminom i covjek kaze da ako uzmemo aserver od goaa, necemo imat problema sa igranjem meceva. Server se moze normalno konfigurirati da bude standardni honor server, server za meceve itd itd itd.
Sve u svemu, idemo na tu opciju. Ja cu danas kontaktirati Lude i popricati s njima da vidim sta oni ocekuju od toga. Ako se ne varam, do kraja mjeseca bi mogli imati honor server.
...jupi... :lol: hooah
mess with the best, die like the rest