BfL challenge
19 godina 8 mjeseci ago #2847
od razor
Replied by razor on topic BfL challenge
Medu zadnjima?? Kaj je tebi....na nekom 200-tom mjestu smo....a igramo ga (kao tim) jaaako kratko. Vrlo impresivno ako mene pitas.
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 8 mjeseci ago #2848
od dax
Ma kojim zadnjima? Jel ti poznaš kako taj tracker radi?
Broje se samo klanovi koji imaju minimalno 500 killova po članu po mapi (koliko ja znam)... Da, možda jesmo zadnji - al smo bar na listi.
I druga stvar - mnogi od tih koji se računaju za tu listu su tek počeli igrati CSAR (kao npr. Adels i Black)...
Ukratko, Blento - ne laprdaj.
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic BfL challenge
Blento napisao: ...so obzirom da je CTN medju zadnjima na CSAR-u....stvarno impresivno...
Ma kojim zadnjima? Jel ti poznaš kako taj tracker radi?
Broje se samo klanovi koji imaju minimalno 500 killova po članu po mapi (koliko ja znam)... Da, možda jesmo zadnji - al smo bar na listi.
I druga stvar - mnogi od tih koji se računaju za tu listu su tek počeli igrati CSAR (kao npr. Adels i Black)...
Ukratko, Blento - ne laprdaj.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 8 mjeseci ago #2854
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic BfL challenge
Svaak cast, fino ste nas sredili na CSAR.
Sljedeći put kad budemo igrali csar morat ćemo si kupiti komaps i mapu jer su neki iz naseg tima malo lutali po mapi, pogotovo dok smo igrali obranu
Sljedeći put kad budemo igrali csar morat ćemo si kupiti komaps i mapu jer su neki iz naseg tima malo lutali po mapi, pogotovo dok smo igrali obranu
PUSH THE BUTTON!!!
19 godina 8 mjeseci ago #2856
od blento
Replied by blento on topic BfL challenge
...e jebo vas ja..kad ne kuzite cemu onaj smile-ic tamo.... :lol: :lol: doduse ajd malo sam promasio al trebao je umjesto ovog bit ovaj :lol: :lol: ....blaah....
E da..sumnjam da ja imam preko 500 kilova tamo.....meni se cini da je to kad cijeli klan ima preko 500 kilova..tek se onda uvrstava.... :roll: :roll:
E da..sumnjam da ja imam preko 500 kilova tamo.....meni se cini da je to kad cijeli klan ima preko 500 kilova..tek se onda uvrstava.... :roll: :roll:
19 godina 8 mjeseci ago #2857
od dax
Da, onda LuDi imaju SAMO 14.000 killova na CSARu ukupno :roll: :roll:
Replied by dax on topic BfL challenge
Blento napisao: E da..sumnjam da ja imam preko 500 kilova tamo.....meni se cini da je to kad cijeli klan ima preko 500 kilova..tek se onda uvrstava.... :roll: :roll:
Da, onda LuDi imaju SAMO 14.000 killova na CSARu ukupno :roll: :roll:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.369 sekundi