NECE BITI VISE TRACKERA???!???
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
- dean
- Posjetitelj
- unn4m3d
- Posjetitelj
=BJES=_Timer28 napisao: Ja se isto veselim ukidanje...jer me je tracker odvukao od uživanja u igri..kao što je bilo na početku. Sada sam postao ovisnik o FR..i onim činovima,vremenskim rekordima..itd.
čekaj....
a zakaj si onda trackan?
ne kuzim te
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
Samo da te jedno pitam..kod ulazka u klan prvo te pitaju kaj? Dali si na Tracker..ili ne. Jedino tako te kao procjene..zato sam na trackeru.uNN4m3d napisao:
=BJES=_Timer28 napisao: Ja se isto veselim ukidanje...jer me je tracker odvukao od uživanja u igri..kao što je bilo na početku. Sada sam postao ovisnik o FR..i onim činovima,vremenskim rekordima..itd.
čekaj....
a zakaj si onda trackan?
ne kuzim te
- unn4m3d
- Posjetitelj
=BJES=_Timer28 napisao:
Samo da te jedno pitam..kod ulazka u klan prvo te pitaju kaj? Dali si na Tracker..ili ne. Jedino tako te kao procjene..zato sam na trackeru.uNN4m3d napisao:
čekaj....
a zakaj si onda trackan?
ne kuzim te
U ovom slučaju sto si napisao izgleda da igras samo zbog clana...a ja mislim da clan prije svih statistika, naravno zeli zabavu i druzenje
A u proslom postu si napisao da si sad ovisan o fr, kolko igras, rankovi i to...
Ja mislim da ti i nebi bilo svejedno bez njega...