primljen si 99,99 posto

Više
19 godina 4 mjeseci ago #6456 od crazy_chrisss

[reB!^JA$-MIN] napisao: Moja narav je takva ne zato sto nisam primljen ..niste vi mene odbili nego kad sam ja cuo sta se prica ja vise nisam niti htio uc u klan nego sam odmah potrazio drugi....jel sad znate u cemu je kvaka...ja nisam od vas dobio informaciju da nisam primljen u klan....

Jel sta cu u klanu gdje me svi gledaju ispod oka...zato sto ja nekom napisem 3 puta na msn nesto i on odmah misli da ga ja uznemiravam...Zato vise nikof nikad necu pozdravit na msn-u!!!

A ko drugo ja uopce nisam takav kao sto mislite ja sam sad takav zato sto igramo zajedno i vidli smo se , a milite o meni sve najgore...

hmm....tako sam se ja ponasao kad sam imao 13 godina....heh...
JASMINE behave your self....prespavaj i smiri se...
Tema je zaključana.
  • croupier
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6460 od croupier
Replied by croupier on topic primljen si 99,99 posto
Daj nemoj me sad i ti jos vuc za nos...ja sam za to da svi prespavamo i da zaboravimo da sam htio uc u klan...i da mislite da sam ja cool a vi??
I opet da se nalazimo na pikniiku!! VI?
Tema je zaključana.
  • adels
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6464 od adels
Replied by adels on topic primljen si 99,99 posto
Alo Jasmine daj se stvarno maloi skuliraj i daj bar malo razmisli prije nego nekaj napišeš na forumu kako bu drugi reagirali a u ostalom jedino na tvoje postove svi pizde i izbjegavaju pa si ti sada misli i ako te bas zanima ja sam glasao da se ne primiš u klan
Tema je zaključana.
  • croupier
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6465 od croupier
Replied by croupier on topic primljen si 99,99 posto

[CTN]adels_Cro napisao: Alo Jasmine daj se stvarno maloi skuliraj i daj bar malo razmisli prije nego nekaj napišeš na forumu kako bu drugi reagirali a u ostalom jedino na tvoje postove svi pizde i izbjegavaju pa si ti sada misli i ako te bas zanima ja sam glasao da se ne primiš u klan

Ma znam covjece!!
Cuo sam i to!
Tema je zaključana.
  • adels
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6466 od adels
Replied by adels on topic primljen si 99,99 posto
Onda se skuliraj i počni se ponašati kao odrasli čovjek a ne kao beba od 3 godine
Tema je zaključana.
Više
19 godina 4 mjeseci ago - 19 godina 4 mjeseci ago #6467 od razor
Replied by razor on topic primljen si 99,99 posto
Evo ljudi. Poprico sam sa Jasminom ko covjek s covjekom (u cetri oko i tako to...ili u 2 msn-a...svejedno), objasnio mu zasto je sve proslo kako je proslo, i decko kaze da sve kuzi i da nije greda.
Jos si sve mozemo fino oprostit na sljedecem pikniku, dobro s enapit i sve zajedno zaboravit.
Zato, ajmo malo stisat tenzije.
Post cu Lock-at citso zato da neko ne padne u kakvu kusnju :D
Last edit: 19 godina 4 mjeseci ago by razor.
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.413 sekundi
Pokreće Kunena Forum