Critical Error - HELP!

• divi
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago - 19 godina 3 mjeseci ago #6980 od divi
Critical Error - HELP! was created by divi
Ako mi možete pomoći
u AAO - kada normalno idem u npr. trening za regruta grafika mi radi odlično - krećem se, pucam itd, ali kad se prijavim na Internet na bilo koju mapu i nakon što već uđem i mapu mi nakon cca 10 sekundi izbaci Critical Error i General protection fault sa napisanim:

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2414 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce 6800 GT (Omega 1.6693) (P) (6693) General protection fault! History: UGameEngine::Tick <- Level SF Oasis <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

--- Vidio sam na patchu za UT2k4 da je to nešto u vezi UT inžin pogona 3339, ali je li netko zna za neki PATCH za AAO, jer uop&#263;e ne mogu igrat na internetu, odmah mi stalno izbaci u bilo kojoj mapi ovaj Critical Error.

Hvala.
Last edit: 19 godina 3 mjeseci ago by divi.

Please Prijava to join the conversation.

• sibo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6981 od sibo
Replied by sibo on topic Critical Error - HELP!
-- Pretpostavljam da imaš zadnu verziju AA i updejtan PB..?
Ajde na aaotracker.com i tamo malo prošvrljaj.

BTW evo i ja pitanjce imam...nisam neko vrijeme igrao pa sam ispao iz štosa...
Na ve&#263;ini servera me izbaci nakon 2-3 minuta..unknown reason..bl bla... &#268;ak sam i posebno PB update radio, ništa nisam pr&#269;kao po ini filovima ili sli&#269;no. A u log file - ArmyOps-- ništa razumljivo...
Ima još kakav log da vidim zbog &#269;ega me to&#269;no izbaci?

Zbunjuje to jer na nekim serverima (sve official) mogu normalno igrati a na ve&#263;ini ne. Mislio sam da su možda AASA serveri "problemati&#269;ni" ali nije..na jednom igram bez frke a drugi me baci van.

I kakvo je možebitno rješenje mog problema?

tnx&cya

T.Š.

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6982 od razor
Replied by razor on topic Critical Error - HELP!
Sibo, probaj sa: pb_security 0
cim udjes na takav server. Kad to jednom napises, i ako to rijesi problem, to je to. Moci ces na sve servere (pb zapamti da si ga stavio na 0)

Sto se tice Critical errora. Nemam pojma. Ista stvar se dogadja svima, samo ne tako cesto kao sto ti opisujes. Meni se osobno dogodi sveki dan po jednom, a nekad ni tolko.
No! Ja imam ISTI takav problem sa Battlefieldom! Singleplayer radi ko lud! Nista ne steka, nema errora. No kad udjem u moulti, izbacuje mi razno razne errore u roku od 10 minuta.

Kako....zasto....nemam pojma....

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6983 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Critical Error - HELP!
da sam na tvom mistu izbrisa bi igru (uninstall s add remove programs), sve iz registry-a od americas army-a... onda bi fresh install napravia i trebalo bi bit u redu 8) ... meni rijesilo slican problem paa :)

• sibo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6985 od sibo
Replied by sibo on topic Critical Error - HELP!

Razor napisao: Sibo, probaj sa: pb_security 0
cim udjes na takav server. Kad to jednom napises, i ako to rijesi problem, to je to. Moci ces na sve servere (pb zapamti da si ga stavio na 0)

...

-- OK. Hvala Razor, budem probao, možda upali. :lol:

cya

T.Š.

• deathwave
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6986 od deathwave
Replied by deathwave on topic Critical Error - HELP!
Ovako vec je puno ljudi imalo isti problem, jer se novi update PB-a kosi sa nekim programima. npr. ako imas get right ili neki drugi dl menager koji se starta u try-u ugasi ga pa ce ti raditi. Tj pobi sve programe koji se startaju u tray-u i neces imati problema. Ostavi samo one osnovne poput firewall-a, antivirusa i konekcije za internet nista drugo ti netreba.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.324 sekundi
Pokreće Kunena Forum