Critical Error - HELP!
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
DeathWave napisao: Ovako vec je puno ljudi imalo isti problem, jer se novi update PB-a kosi sa nekim programima. npr. ako imas get right ili neki drugi dl menager koji se starta u try-u ugasi ga pa ce ti raditi. Tj pobi sve programe koji se startaju u tray-u i neces imati problema. Ostavi samo one osnovne poput firewall-a, antivirusa i konekcije za internet nista drugo ti netreba.
ja imam shareezu i get right pa nista ne gazi ??? : : :
Please Prijava to join the conversation.
- divi
- Topic Author
- Posjetitelj
Vjerojatno je nešto krivo na relaciji grafička-driveri za grafičku, jer
mi sada kad pokušam ić na AAO neku mapu na Internetu - odmah izbaci PLAVI EKRAN i Windowsi mi se restartaju.
Inače prolazi mi 3DMark05 bez problema sa 4479 bodova - a to znači i da mi je grafička kartica ispravna ili ne mora značit da mi je ispravna? Jel postoji neki program za ispitivanje ispravnosti grafičke kartice ili je i 3DMark05 dovoljan?
- divi
- Topic Author
- Posjetitelj
DeathWave napisao: Ovako vec je puno ljudi imalo isti problem, jer se novi update PB-a kosi sa nekim programima. npr. ako imas get right ili neki drugi dl menager koji se starta u try-u ugasi ga pa ce ti raditi. Tj pobi sve programe koji se startaju u tray-u i neces imati problema. Ostavi samo one osnovne poput firewall-a, antivirusa i konekcije za internet nista drugo ti netreba.
USPJELO JE - ZAKON !!!!!
P.S.
A već sam htio počet i "kantu" rastavljat ....
H V A L A !
- deathwave
- Posjetitelj