spliter!!!!!
To sto si se ti usudio rec, sam mislio i ja napisat, al vidim da je bolje kad ljudi imaju zajednickog neprijatelja.
Please Prijava to join the conversation.
- jabo
- Posjetitelj
al isto bi volio njegov posal i lovu :oops:
Razor napisao: Joj nemoj tako jabo...jos ces dobit po prstima. Vidis kako svi vole HT
To sto si se ti usudio rec, sam mislio i ja napisat, al vidim da je bolje kad ljudi imaju zajednickog neprijatelja.
IMATE MJESEC DANA DA MI POSTAVITE TAJ VAŠ ADSL, U SUPROTNOM SLIJEDI STRAŠNA ODMAZDA :twisted: :twisted: :twisted:
Ak dodjete ti i Billy najebali smo. On se prijeti kulenom vec....godinama!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nego....jeste sta procitali tamo u CTN podforumu....ste za il protiv il vas je strah da vas ne isprasimo?
- blackhawk
- Posjetitelj
Razor napisao: Neeeeee! Samo ne to!
Ak dodjete ti i Billy najebali smo. On se prijeti kulenom vec....godinama!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nego....jeste sta procitali tamo u CTN podforumu....ste za il protiv il vas je strah da vas ne isprasimo?
Usput rečeno,Bipe, reklamiranje tvog klana na našem forumu naplaćujemo po posebnom cjeniku.Za sada si nam dužan 90 chuna... :lol:
- bipe
- Posjetitelj
Razor napisao: Da bipe al stvar je u tome da unutra nejde mrezni kabel vec telefonski, jer mrezni kabel nemas gdje ustekat u modem. Tj. imas al ga nemos ustekat u ulaz za tel. liniju tako da kak god bilo, moras koristiti tel. kabel.
ma ne stavljaju mrezni kabel, samo konektor, valjda su ga budale krivo skrimpale pa gubi kontakt
probaj prekrimpat kabel pa vidi kaj bu bilo
huh?
kakvo reklamiranje :twisted: