spliter!!!!!
- bipe
- Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #17558
od bipe
Replied by bipe on topic spliter!!!!!
krivo...
ovi t-komovci ponekad daju i splitere sa mreznim konektorom (RJ45) na strani di ide adsl signal, to su u biti isdn spliteri i rade jednako dobro ko i oni samo sa mikro konektorima
u cemu je kod tebe problem ne bi znao
ovi t-komovci ponekad daju i splitere sa mreznim konektorom (RJ45) na strani di ide adsl signal, to su u biti isdn spliteri i rade jednako dobro ko i oni samo sa mikro konektorima
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 4 mjeseci ago #17559
od razor
Replied by razor on topic spliter!!!!!
Da bipe al stvar je u tome da unutra nejde mrezni kabel vec telefonski, jer mrezni kabel nemas gdje ustekat u modem. Tj. imas al ga nemos ustekat u ulaz za tel. liniju tako da kak god bilo, moras koristiti tel. kabel.
- anarky1988
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
18 godina 4 mjeseci ago #17565
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic spliter!!!!!
to je taj.. sam gubi mi signal tu i tam jer kad upalim komp nece prepoznat da je to sve ustekano(nema kontakta) evo sad radi nako sto sam ga opet nabio!!! inace malo pomaknes kabel i mos ga j....Bipe napisao: krivo...
18 godina 4 mjeseci ago #17567
od razor
Replied by razor on topic spliter!!!!!
Ma najbolje pricekaj da ovi glupsoni dodju i zamjene ti ga sa normalnim spliterom.
- anarky1988
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
18 godina 4 mjeseci ago #17568
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic spliter!!!!!
ma djiberska kompanija.. a i ja sma glup.. nazove mene monter danas i pit a on mene sta to ne valja ja mu objasnim i on mene pita jle radi to sad ja idiot kazem pa radi sad ali.. a on pa cuj aj ti to korisiti pa kad riken zovi .. a ja htio posteno sve reci umjesto da im se nas..em i da potrose benzina i da se malo oznoje a ne sjede u klimatiziranim prostorijama i nes rade sa svoijm rukama u gacama..... ma jebeni djiberi... a i to sam se uvjerio dok mi je stari radio u ht-u kad se ozljedio, tocnije koljeno pa su ga ga poslali da radi iako mu koljeno nije zacijeljelo kako spada, a nisu mu ni lijecenje kako treba pruzili.. ......Razor napisao: Ma najbolje pricekaj da ovi glupsoni dodju i zamjene ti ga sa normalnim spliterom.
- jabo
- Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #17569
od jabo
Replied by jabo on topic spliter!!!!!
Šine reko bi Ćirohito nemoš virovat ali i tamo ima ljudi koji rade na suncu 8O
Nisu svi blesani (povlašteni jbg. to je kad igras kol jel tako konjo) s tatama na pozicijama pa sjede u foteljama :lol:
Znas onu moj tata je jaci od tvog tate (op. jača mu fotelja i poznanstva)
Nisu svi blesani (povlašteni jbg. to je kad igras kol jel tako konjo) s tatama na pozicijama pa sjede u foteljama :lol:
Znas onu moj tata je jaci od tvog tate (op. jača mu fotelja i poznanstva)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.397 sekundi