konfiguracija

Više
18 godina 1 mjesec ago #19294 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic konfiguracija
Ja nisam kompetentan za komentacije ovog posta, al ipak sam mnogo citao i vidio da se rat vodi oko windowsa i linuxa, izmedju Microsofta i Mac-a
A sad izmedju AMD i Intella.
Vidim da se još niko nije dotakao nVidie i ATI-a, alo ajmo malo o tome koja je grafulja bolja?
Mato odes kod nekog gamera sto ima mnogo para i nek ti proda svoju kantu :lol: :lol: :lol:

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 1 mjesec ago #19295 od zwer
Replied by zwer on topic konfiguracija

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Ja nisam kompetentan za komentacije ovog posta, al ipak sam mnogo citao i vidio da se rat vodi oko windowsa i linuxa, izmedju Microsofta i Mac-a
Vidim da se još niko nije dotakao nVidie i ATI-a, alo ajmo malo o tome koja je grafulja bolja?
Mato odes kod nekog gamera sto ima mnogo para i nek ti proda svoju kantu :lol: :lol: :lol:

sluzy a ti to jos podkurivas?? pa nije ovo fight amd vs intel... jer to nema kraja, to svi dobro znamo... ovo je prijedlog konfiguracije uz obrazlozenje zasto je to bolje od drugog...

Više
18 godina 1 mjesec ago #19296 od jopke
Replied by jopke on topic konfiguracija

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Ja nisam kompetentan za komentacije ovog posta, al ipak sam mnogo citao i vidio da se rat vodi oko windowsa i linuxa, izmedju Microsofta i Mac-a

pa zna se da je ATI bolji (bar za AA)...da jednom zaigrate sa mojom pro 9600 znali bi ste zasto :lol:

Rest your trigger on my finger...

Više
18 godina 1 mjesec ago #19317 od zwer
Replied by zwer on topic konfiguracija

Jopke napisao: pa zna se da je ATI bolji (bar za AA)...da jednom zaigrate sa mojom pro 9600 znali bi ste zasto :lol:

jos da je koja bolja ajde... ali ovo... :lol: :lol: jel to uopce vrti aa na full??

Više
18 godina 1 mjesec ago #19318 od razor
Replied by razor on topic konfiguracija
E zver, sto se tice graficke i AA tu je ta 9600 vrh klase. Ali ne zbog FPS-a nego zbog jedne druge sitnice....

Više
18 godina 1 mjesec ago #19322 od jopke
Replied by jopke on topic konfiguracija
full detalji? to jos nisam ni vidio kak izgleda na AA:)

Rest your trigger on my finger...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.352 sekundi
Pokreće Kunena Forum