konfiguracija

Više
18 godina 1 mjesec ago #19287 od pisko
Replied by pisko on topic konfiguracija
Brijete bezveze! ovaj E6300 je prejeben porc i nadmasio je amd u potpunosti a kad ga se nabrije jos je bolji;

malo porictajte linksov forum pa ce te se uvjerit... mozda ja nisam nesto procital al kolko uspijem bit doma tolko malo bacim oko na links i saznam dosta stvari.

nebi ga phoenix sa linksovog foruma kupil da nije bolji od amd-a..... a i sam wolv prica da je mrcina od proca... zato mu nemojte savjetovat da kupuje neke amd-ove na 939s jer ce to uskoro bit staro a mato nema svaki mjesec para pa da baca par hiljada kuna na novi proc, maticnu i mem...

zato mato prcitaj malo forume koje ti je napisal blento i daj njima da ti sloze konfu za pare kolko mislis dat pa ces vidjet da je intel E6300 jos najbolja solucija... ;)

[img
<br>

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 1 mjesec ago #19289 od blento
Replied by blento on topic konfiguracija

loklar napisao: pa daj se odlu&#269;i :D :D

i dajte malo usporedite cijene...

gle..ak uzmes skuplju Intel plocu..to ce te kostati ko sam procesor...znaci za 1000 kuna vise..i dobit ces najbolji kombinaciju..

ali Jeftinija maticna + Intel core 2 duo je sporije i jednako kosta kao clockabilan AMD64 + ploca koju je naveo ZWER...
Taj procesor koji navodi ZWER je jedan od najboljih procesora za OC....imate o tome i u onom linku koji sam naveo...
No ako Mato vec ima takav procesor..nek razmisli o OC-u...jer sad kupovati procesor i novu graficku..hmm...kad bi za par mjeseci trebala izaci DX10 graficka..je malo...hmm...neisplativo..

Po meni..ako vec moze OC-at taj svoj procesor...nek ne kupuje jos nista...jer dolazi do nove smjene grafickih...a i ak se moze OC-at kao ovaj sto sam dao link...dobiti ce stvarno jeben proc..kojeg nece morat mjenjat jos par godina....pogledaj koju su zvijer dobili OC-anjem...
procesor od 130 dolara...brzi je od najskupljih danasnjih..koji kostaju preko 1000 dolara....zato matoooo....prvo prouci stvari...

Ja imam jos AMD Mobile koji radi na 2,4-2,5GHz..sto je negdje kao INTEL na 3500..i ne vidim razlog da zbog toga mjenjam cijeli sustav...

Više
18 godina 1 mjesec ago #19290 od jopke
Replied by jopke on topic konfiguracija
al ste ga nasrali :D

Rest your trigger on my finger...

Više
18 godina 1 mjesec ago #19291 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic konfiguracija
ovo je gore od onog tko je bolji, dinamo ili hajduk :)

ili &#269;iji su navija&#269;i bolji :)

PUSH THE BUTTON!!!

Više
18 godina 1 mjesec ago #19292 od jopke
Replied by jopke on topic konfiguracija
da samo sto se u nogometu zna...hajduk ce uvjek biti bolji...dok sa intelom i amd-om se nikad ne zna :D

Rest your trigger on my finger...

Više
18 godina 1 mjesec ago #19293 od zwer
Replied by zwer on topic konfiguracija
bas smo u nedjelju vidjeli hadjuk...

ljudi ovak... niste dobro citali, naveo sam da uzme bas stari chipset zato sto je za njega razradjen software dok za ove core duo tek rade na tome... a i kaj, kaj fali da sad uzme jebenog opterona?? dobar chipset i 2GB memorije??

(kaj se memorije tice da je/nije jeftina, ja sam prije god dana 1Gb platio 1800 kn a sad tolko dode 2gb pa mislim da je ipak jeftina)

covjek trazi komp s kojim ce sve moc igrat i da mu AA radi kak spada... + par novih igri...

moj komp drzi igre vec punih god dana i punih god dana igram sve igre na max detaljima na 1024×768 sa anti alaising 4x i onaj neki kurac 16x i sve radi bez trzanja i jos nisam igrao ispod 30 FPS... stoga kaj tome fali?? a on ak uzme ovo kaj sam ja naveo, to je dosta jace od moje konfe, kaj ce mu falit??

COVJEK TRAZI DOBRU KONFU, A NE NAJNOVIJE NA TRZISTU!!! bar tak pretpostavljam...

jer nije cilj imat najnovije, nego da to radi kak treba makar bilo staro 4 god, nije bitno kaj je neg da se da radit s tim kaj mislite radit...

AK SAM SAD U KRIVU ONDA ODUSTAJEM OD HARDWARE-A...

kad mu taj opteron oslabi, nakon god i pol, da 1k kn za vodeno hladjenje grafe, chipseta i proca i clocka sve do neba i opet ce imat jak komp...

da je core duo neznam kak jaci aj vi meni recite tko od vas moze iskoristit 3000 AMD-ovih MHz??? i na kaj????

+nove stvari = šuška se da izlazi DX10 tj. nove grafe bazirane na DX10 i igre koje nece radit na DX9... znaci nek covjek priceka DX10... nek sad nis ne kupuje, dok dode DX10 2 mj kasnije ce izad DX11 i nove grafe i kak to vec sve ide... znaci nek nikad nis ni ne kupi jer ce to za god dana bit jak komp ali ce bit star chipset pa bolje nek ne uzme...

prica se da je s. 939 otiso iz proizvodnje i preuzima ga AM2... i kaj onda... znaci prije 2 mjeseca je 939 bio najjebeniji chipset i najednom je star i nevalja?? zasto = zato jer je izasao novi... koji je 2% bolji na ukupnim performansama...

di se vidi razlika u cem je bolji?? u benchmarku!! a u praksi?? isti kurac!! jer su benchmarki tak napravljeni da pokazu vise na nove komponente...

ak vama opteron nije dosta onda ga jebi, onda nemam rijeci... ionak 99% vas nema ni takav komp i ipak se igrate i sve ok... a imate 2x slabiji komp od navedenog...

NEMOJTE MISLIT DA SE SVADJAM SA NEKIM, NEGO TO SVE PISEM IZ JEBENOG ISKUSTVA, NARAVNO, AK JE NETKO POPUSIO PARA ONDA SAM TO JA... KUPOVAO SAM NAJNOVIJE PROCEVE KOJI SU BILI AKA CLOCKATIBILNIJI OD MODELA PRIJE PA ME JE 1500 KN ZNALO STAJAT 20 MIN CLOCKANJA I BENCHMARKA I BOK, OVERCLOCK NE PRIZNAMO POD GARANCIJU SU MI GOVORILI... ISAO SAM SA AMD-A NA INTEL PA NAZAD NA AMD PA PAR TJEDANA POSLIJE NA 939... I SAD ZATO KAJ SE PRICA DA JE INTEL PONOVO BOLJI DA OPET MIJENJAM SVE?? A SVE MI RADI VISE NEGO SAVRSENO...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.437 sekundi
Pokreće Kunena Forum