EVE
17 godina 3 mjeseci ago #23292
od razor
Da.
Imas 14 dana trial period, nakon cega se mora placat...neznam kolko dolara mjesecno.
No nije sve tako crno, imas mogucnost placanja i igname parama (sto ja radim od samog pocetka).
Sad standardno pitanje: "dali ja u 14 dana mogu zaradit dosta para za pretplatu?". Ne...za to ti treba jedno mjesec dva igranja...dok ojacas malo.
No tko je zainteresiran, nek mi se javi pa cemo probat nesto smislit...mogu ja donirat mjesec dva pretplate...
Imas 14 dana trial period, nakon cega se mora placat...neznam kolko dolara mjesecno.
No nije sve tako crno, imas mogucnost placanja i igname parama (sto ja radim od samog pocetka).
Sad standardno pitanje: "dali ja u 14 dana mogu zaradit dosta para za pretplatu?". Ne...za to ti treba jedno mjesec dva igranja...dok ojacas malo.
No tko je zainteresiran, nek mi se javi pa cemo probat nesto smislit...mogu ja donirat mjesec dva pretplate...
Please Prijava to join the conversation.
- echo
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23300
od echo
EEE kak je ovaj razor dobar...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Replied by echo on topic EVE
Razor napisao: Sad standardno pitanje: "dali ja u 14 dana mogu zaradit dosta para za pretplatu?". Ne...za to ti treba jedno mjesec dva igranja...dok ojacas malo.
EEE kak je ovaj razor dobar...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.383 sekundi