EVE
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23306
od blackhawk
Ratuje se u svemiru, flota zahtjeva novo topovsko meso.Evil empire(Band Of Brothers) je skoro na koljenima a do tada agitacija ne prestaje!
Pa ne regrutiram ja bilo koga nego već prokušane ratnike,navikle na Matine RPG-ove sa Cara i Piškovo kempanje na Urbanu a takvi nam trebaju!
Replied by blackhawk on topic EVE
Rudlava napisao: black sta mi to radis od klana sad ce svi pocet igrat EVE..oces ti da te ja banam sa stranice :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ratuje se u svemiru, flota zahtjeva novo topovsko meso.Evil empire(Band Of Brothers) je skoro na koljenima a do tada agitacija ne prestaje!
Pa ne regrutiram ja bilo koga nego već prokušane ratnike,navikle na Matine RPG-ove sa Cara i Piškovo kempanje na Urbanu a takvi nam trebaju!
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23307
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic EVE
Nego ne mogu nać ove 2 stvari na LimeWire-u(zapravo mogu al nitko ne seeda ) pa bi bio zahvalan ako mi može neko skinut odnekud pa mi šalje na mail.(dati ću ga preko PM-a):
Junkie XL Feat. Saffron - Beauty Never Fades
Nine Inch Nails - The Hand that Feeds(nekakav remix ove stvari je u pitanju pa ako ima neki remix koji se "češće ponavlja" u pretraživanju valjda je taj)
THX!
Junkie XL Feat. Saffron - Beauty Never Fades
Nine Inch Nails - The Hand that Feeds(nekakav remix ove stvari je u pitanju pa ako ima neki remix koji se "češće ponavlja" u pretraživanju valjda je taj)
THX!
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 2 mjeseci ago #24105
od razor
Netko mi je rekao da nekog zanima, vise se ne sjecam ni tko ni za koga..
Sve u svemu, Psycha sam izguro, evo jucer si je sam kupio novu pretplatu i tako to.
Kao sto sam rekao prije negdje u postu..ako ima zainteresiranih, nek se jave pa cemo smislit prvih mjesec dana pretplate.
Sve u svemu, Psycha sam izguro, evo jucer si je sam kupio novu pretplatu i tako to.
Kao sto sam rekao prije negdje u postu..ako ima zainteresiranih, nek se jave pa cemo smislit prvih mjesec dana pretplate.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.369 sekundi