- Zahvala primljena: 2
Pricam ti pricu...
- neo_cro
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23789
od neo_cro
Replied by neo_cro on topic Pricam ti pricu...
gotovo? nema vise nista?
Gdje ste se prvi puta okupili? i kako je to proslo je bilo cudno malo? ili ono koda se znate 100 godina
iii zasto Vito vise ne igra? pa nije vjecito u vojsci.. cudno mi je da covjek koji je sve zapoceo sad opce ni ne igra...
Gdje ste se prvi puta okupili? i kako je to proslo je bilo cudno malo? ili ono koda se znate 100 godina
iii zasto Vito vise ne igra? pa nije vjecito u vojsci.. cudno mi je da covjek koji je sve zapoceo sad opce ni ne igra...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 3 mjeseci ago #23795
od mrgud
vitu je uzeo wow, tu i tamo se još vidimo s njim kad se okupimo onak na nekoj cugi, ali rijetko, a i tu i tamo dode zaigrat aa, i cinimi se da on igra iz igraone, evo tolko ja znam o viti
i da, RUDLAVA ja bi isto nastavak (zato kaj uskoro kronološki dolazim i ja u klan pa me zanima štaš napisat :lol: hihihihi)
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Pricam ti pricu...
Neo_CRO napisao: gotovo? nema vise nista?
vitu je uzeo wow, tu i tamo se još vidimo s njim kad se okupimo onak na nekoj cugi, ali rijetko, a i tu i tamo dode zaigrat aa, i cinimi se da on igra iz igraone, evo tolko ja znam o viti
i da, RUDLAVA ja bi isto nastavak (zato kaj uskoro kronološki dolazim i ja u klan pa me zanima štaš napisat :lol: hihihihi)
mess with the best, die like the rest
17 godina 3 mjeseci ago #23799
od razor
Replied by razor on topic Pricam ti pricu...
cek cek, bit ce nastavaka. Vidis da je forum ludilo u zadnje vrijeme. Ne stignem ni procitat sve
17 godina 3 mjeseci ago #23803
od rudlava
Replied by rudlava on topic Pricam ti pricu...
Bit ce kad rijesim sve papire...kad poslozim drva, kad ih pocepam itd.
Tko nemoze izdrzat, neka mi dode pomoc cepat, pa ce dobit i brze nastavak
Tko nemoze izdrzat, neka mi dode pomoc cepat, pa ce dobit i brze nastavak
- echo
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23807
od echo
Replied by echo on topic Pricam ti pricu...
Rudi svaka cast na ovome. Detaljno, šaljivo, zanimljivo..za anale...cekam nastavak
- neo_cro
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23822
od neo_cro
Replied by neo_cro on topic Pricam ti pricu...
Pa decki sram vas bilo. Svi ste mrcine a nitko se nebi udostojio pomoc izcjepat par metara drva
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.310 sekundi