prodajem kupujem :)

Više
17 godina 1 mjesec ago - 16 godina 10 mjeseci ago #24460 od ne0
prodajem kupujem :) was created by ne0
Prodajem moju bebu Z750 smrc smrc :cry:
Dakle radi se o motoru naked kawasaki Z750, 2004.g., crvene boje, 81kw 110ks, 32tkm, regan do 06.m. iduce godine, kupljen kod lovca d.o.o. u varazdinu, ja sam 3 vlasnik, gume su OK, redovito servisiran, stelani ventili, svjecice nove, propuhan filter zraka....
slike motora mozete vidjeti ovdje...
picasaweb.google.com/NeoCroZG/KawasakiZ750

a kompilaciju slika i video mozete vidjeti ovdje...

CIJENA?? e o tome samo razgovaram s ozbiljnim kupcima koji bi htjeli kupiti ovakav motor! A za sve vas znatizeljne imate www.oglasnik.hr pa tam pogledajte oko koliko se krecu :D Razlog prodaje? naravno htio bi kupiti nesto drugo :lol:
Last edit: 16 godina 10 mjeseci ago by ne0.

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24462 od razor
Replied by razor on topic prodajem kupujem :)
Vise to mini zgleda ko: "Da draga"

Više
17 godina 1 mjesec ago #24463 od ne0
Replied by ne0 on topic prodajem kupujem :)
kraj je sezone a cuj mora se i zenskama malo ugodit :mrgreen:

Više
17 godina 1 mjesec ago #24488 od zwer
Replied by zwer on topic prodajem kupujem :)

GhostRider napisao: kraj je sezone a cuj mora se i zenskama malo ugodit :mrgreen:

pa cuj, da ga na kraju sezone prodajes jer hoces drugi, neznam... pa sad ces najmanje dobit... cekaj proljece pa prodavaj...

• echo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 1 mjesec ago #24490 od echo
Replied by echo on topic prodajem kupujem :)
A joj....vidi istrosenih guma, cuj sto ventili udaraju...stelani ventili uuu, 3 vlasnik hmm...ajde stari koja je zadnja cijena :lol: :lol: :lol: :lol:

Više
17 godina 1 mjesec ago #24530 od ne0
Replied by ne0 on topic prodajem kupujem :)

zwer napisao:

GhostRider napisao: kraj je sezone a cuj mora se i zenskama malo ugodit :mrgreen:

pa cuj, da ga na kraju sezone prodajes jer hoces drugi, neznam... pa sad ces najmanje dobit... cekaj proljece pa prodavaj...

Ma meni ga nije sila prodat ako ga prodam kupujem novi prije, ako ga prodam iduce godine kupujem novi iduce godine ako ga ne prodam do 6mj iduce godine sto sumljam onda radim veliki servis, regam i vozim ga opet cijelu sezonu jer je motor super. Tako da nije neka sila za prodat samo sto me vec zovu njih 10 na dan al njih 9 predlaze neke kombinacije. Hoces motore pa nadoplate ili oces aute ili jedan cak nudi neku gradju za kucu sta ti ja znam... ili ljudi nemaju love ili svi nest kemijaju! A u plavom oglasniku mi jos nije oglas ni izasao tek 12.10.
Jedan mi nudi Hondu cbr 1000rr staru 5mj uz moju nadoplatu. To mi je jeben motor al nemogu izdvojit toliko novaca to mi je malo previse...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.378 sekundi
Pokreće Kunena Forum