- Zahvala primljena: 0
prodajem kupujem :)
16 godina 10 mjeseci ago #25377
od strujae
Replied by strujae on topic prodajem kupujem :)
heh.sry bracho,danas mi je losh dan,neki(neka) idiot mi udario u vrata od auta i pobjegao.jebo mi'u ja mater da mi ga je nach ubio bi ga
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 10 mjeseci ago #25378
od ne0
Ako ove godine bude radijski festival opet na Hvaru mozda opet idem. Jeb ga placen smjestaj, hrana dis bolje... pa mozda i produzimo do Dubrovnika nisam nikad bio a volio bi. Tako da se spremis da platis par pivkana nemoj poslje nisam ja reko ovo ono :lol:
Ove godine imamo svasta u planu al vidit cemo sta ce se ostvarit od tih putovanja. Zovu nas i u Sarajevo na jedan vikend, nesto se prica da bi i u milano isli jedan kolega motorista ima tamo stan i bla bla bla... vidit cemo sta ce od toga svega bit!
Replied by ne0 on topic prodajem kupujem :)
Tenk? e to bi volio probat vozit! :mrgreen:Strujae napisao: koji si ti tip???pa sta mislis da je imat A kategoriju i vozit motor neka fantastična stvar?e moj kolega razočarao si me fakat,pa ja sam i tenk vozio sljuzavi .a jios je najgore sto mislis da ja lazem,neoprostivo
Ako ove godine bude radijski festival opet na Hvaru mozda opet idem. Jeb ga placen smjestaj, hrana dis bolje... pa mozda i produzimo do Dubrovnika nisam nikad bio a volio bi. Tako da se spremis da platis par pivkana nemoj poslje nisam ja reko ovo ono :lol:
Ove godine imamo svasta u planu al vidit cemo sta ce se ostvarit od tih putovanja. Zovu nas i u Sarajevo na jedan vikend, nesto se prica da bi i u milano isli jedan kolega motorista ima tamo stan i bla bla bla... vidit cemo sta ce od toga svega bit!
16 godina 10 mjeseci ago #25379
od ne0
Replied by ne0 on topic prodajem kupujem :)
Sta ti je s kilerom? Previse brzo si vozio pa ti je negdje ispao :mrgreen:[CTN]paZiMetAk napisao: dam ti ja warriora ako ces vozit samo mi nabavi kiler :lol:
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
16 godina 10 mjeseci ago #25382
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic prodajem kupujem :)
ne nego me udrilo auto a ja se zabusia u drugo parkirano tako da san malo nafrka ... satra san cilu jaketu.. al me spasila .. i love IXS
ma uglavnom da ne spaman sa slijama.. kiler mi je ispa s nosaca pa se automatski i probia na 2 mista ... vilice su platile ... nema ni jedne cile plastike na njemu doslovno... i na kraju ja nafrka ni kriv ni duzan ... moran platit 9000kn parkiranom autu... show...
inace ovaj skuter je bia na kisu moto party-a to je cistokrvni skuter sa duson motocikla
taman san bia napravia motor cili pic pic i lav me pogodi u deklo .. sad suska ko ZETov autobus :lol:
ma uglavnom da ne spaman sa slijama.. kiler mi je ispa s nosaca pa se automatski i probia na 2 mista ... vilice su platile ... nema ni jedne cile plastike na njemu doslovno... i na kraju ja nafrka ni kriv ni duzan ... moran platit 9000kn parkiranom autu... show...
inace ovaj skuter je bia na kisu moto party-a to je cistokrvni skuter sa duson motocikla
taman san bia napravia motor cili pic pic i lav me pogodi u deklo .. sad suska ko ZETov autobus :lol:
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
16 godina 10 mjeseci ago #25384
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic prodajem kupujem :)
on, samo niko od barufe (jer smo se poceli kacit za potuc) nije ni skuzia da san ja zakacia motoron drugo auto.. u medjuvremenu ti je meni dosa stari sa staron i kako su bili sritni sta san ja razbia motor a meni nista.. poslali covika ca bez da su uzeli podatke iti ista.. na tom autu nema bas stete. .samo je oderan.. uto dok san ceka prijevoz za skut dosa vlasnik ove mazde (kojih ima 5 u dalmaciji) za branik, far i pituravanje + dricavanje portapaka 9000kn a ja neregistriran i neosiguran
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.515 sekundi