prodajem kupujem :)

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25348 od [ctn]sluzavy_cro

mato napisao: meni se cini da ti jedino nisi normalan :D cestitam i ja kad narastem kupit cu taki mator.jedino sto me brine je sto taj motor ima vise konja nego prosjecan auto :lol:

Heh pa ce ih rentat po ljetu :P

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25350 od razor
Replied by razor on topic prodajem kupujem :)

PsYcHo napisao: MRcina 8*)

:oops:

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25351 od ne0
Replied by ne0 on topic prodajem kupujem :)

[CTN]Sluzavy_CRO napisao:

mato napisao: meni se cini da ti jedino nisi normalan :D cestitam i ja kad narastem kupit cu taki mator.jedino sto me brine je sto taj motor ima vise konja nego prosjecan auto :lol:

Heh pa ce ih rentat po ljetu :P

To bi se dala dobra lova zaradit! Jer jedan dan koliko sam ja upoznat nije ni priblizno ispod 100evra a u dubrovniku ne bi bio ni priblizno ispod 150evra. Da ne govorimo o tome da bi onda motor mogao dobiti na kredit na firmu i jos ga dobijes bez PDV.a, svi dijelovi isto bez PDV.a...
Kad ti dodu ovi bogati stranci u Dubrovnik a pile im ostale doma. placali bi oni bez problema 1000kn dnevno 8O :lol: samo da se malo provozaju Dubrovnikom i malo ispreseravaju...

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 10 mjeseci ago #25352 od mato
Replied by mato on topic prodajem kupujem :)
ako placaju 350kn za popisani skuter od 50cc onda ti vidi koliko bi tvoj bio .. 8*)

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25355 od ne0
Replied by ne0 on topic prodajem kupujem :)

mato napisao: ako placaju 350kn za popisani skuter od 50cc onda ti vidi koliko bi tvoj bio .. 8*)

Stari baci se u biznis! :D Toga vec u zagrebu ima tako da je konkurencija prevelika!

Više
16 godina 10 mjeseci ago #25357 od razor
Replied by razor on topic prodajem kupujem :)

mato napisao: ako placaju 350kn za popisani skuter od 50cc onda ti vidi koliko bi tvoj bio .. 8*)

A ti biznismen, oš ti šta zaigrat s nama a?
Da vidis Sluzavog kako ruasha u neprijatelja svakodnevno...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.338 sekundi
Pokreće Kunena Forum