- Zahvala primljena: 0
prodajem kupujem :)
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
mato napisao: meni se cini da ti jedino nisi normalan cestitam i ja kad narastem kupit cu taki mator.jedino sto me brine je sto taj motor ima vise konja nego prosjecan auto :lol:
Heh pa ce ih rentat po ljetu
Please Prijava to join the conversation.
To bi se dala dobra lova zaradit! Jer jedan dan koliko sam ja upoznat nije ni priblizno ispod 100evra a u dubrovniku ne bi bio ni priblizno ispod 150evra. Da ne govorimo o tome da bi onda motor mogao dobiti na kredit na firmu i jos ga dobijes bez PDV.a, svi dijelovi isto bez PDV.a...[CTN]Sluzavy_CRO napisao:
mato napisao: meni se cini da ti jedino nisi normalan cestitam i ja kad narastem kupit cu taki mator.jedino sto me brine je sto taj motor ima vise konja nego prosjecan auto :lol:
Heh pa ce ih rentat po ljetu
Kad ti dodu ovi bogati stranci u Dubrovnik a pile im ostale doma. placali bi oni bez problema 1000kn dnevno 8O :lol: samo da se malo provozaju Dubrovnikom i malo ispreseravaju...
- mato
- Posjetitelj
Stari baci se u biznis! Toga vec u zagrebu ima tako da je konkurencija prevelika!mato napisao: ako placaju 350kn za popisani skuter od 50cc onda ti vidi koliko bi tvoj bio .. 8*)
mato napisao: ako placaju 350kn za popisani skuter od 50cc onda ti vidi koliko bi tvoj bio .. 8*)
A ti biznismen, oš ti šta zaigrat s nama a?
Da vidis Sluzavog kako ruasha u neprijatelja svakodnevno...