Ceg se igrate?

Više
17 godina 1 mjesec ago #24496 od razor
Ceg se igrate? was created by razor
Osim mame i tate....taj dio me ne zanima....

Zanima me ustvari sto jos igrate uz AA....ili u nekim slucajevima uz sto jos igrate AA :D
Najte se sramit...nikog nebumo tukli ak kaze da mu AA nije prva i najvaznija stvar u zivotu.

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24497 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Ceg se igrate?
www.charazay.com

trenutno samo to :mrgreen:

PUSH THE BUTTON!!!

Više
17 godina 1 mjesec ago #24503 od razor
Replied by razor on topic Ceg se igrate?
Evo da ja probijem led...
Ko prvo svakog dana, od 9 do 17h se igram da radim :D (Ustvari pisem ovakve glupe postove po forumima)

U slobodno vrijeme sve krene sa Eve Oniline-om, i zavrsi sa ko zna cime...Vecinom negdje tjekom veceri uleti i koja partija AA, no to je sve rijede i rijede zbog tehnickih nedostataka moje masine koja vapi za formatom, mojih slusalica koje rade smao polovno (doslovno) i prokletog pankbastera koj mi jednostavno neda da igram duze od sat vremena.
Toplo se nadam da ce format i backup podataka podignuti performanse u AA na razinu prije ovog patch-a, pa necu gubiti silne zivce na trzanja i slideshow-ove koji mi se dogadaju.
Sto se slusalica i zvuka tice, to je "on hold" na neko neodredeno vrijeme.

Sto se drugih igara tice, volim isprobat razno razne online mmorpg-ove. Tako je zadnje sto sam instalirao bio Cabal Online.
Sta reci....u ovih 20-tak sati sto sam igrao, igra dosta vuce na Diablo sa super muzikom. Diablo se osjeti na svakom koraku. Od itema i upgrade-a istih pa do leveliranja.
Igra uopce nije losa ako volite non stop trckarati okolo i raditi kojekakve misije.
No ako ste pvp fan i ako volite prolit krv neduznom igracu bez njegovog pristanka (kao pisac ovih redova) vec u ranom stadiju igranja, onda cete biti zakinut, tj. ograniceni na dvoboje koji niti ista donose niti ista odnose, sto i nema bas nekog smisla.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24504 od razor
Replied by razor on topic Ceg se igrate?

stagger_lee napisao: www.charazay.com

Bem ti...brisi sad taj post i pisi iza mog....moj je trebo bit prvi :P

Nego, imam odredene informacije uz tvoje igranje i ocito je da se ne igras samo kosarke...
Naime, iz vrlo povjerljivih izvora su dosle odredene informacije da se ti igras (vec neko vrijeme) "ucim za zadnji ispit". Jel to istina??

Više
17 godina 1 mjesec ago #24513 od jopke
Replied by jopke on topic Ceg se igrate?
isto www.charazay.com

i total soccer 2000

ps. picim i starcraft sa curom u mrezi

Rest your trigger on my finger...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24514 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Ceg se igrate?

Razor napisao:

stagger_lee napisao: www.charazay.com

Bem ti...brisi sad taj post i pisi iza mog....moj je trebo bit prvi :P

Nego, imam odredene informacije uz tvoje igranje i ocito je da se ne igras samo kosarke...
Naime, iz vrlo povjerljivih izvora su dosle odredene informacije da se ti igras (vec neko vrijeme) "ucim za zadnji ispit". Jel to istina??

dobro si čuo, samo ta mi igra nešto ne ide, morati ću nabaviti nekakav cheat da prođem bossa na zadnjem levelu :mrgreen:

e da, pomalo igram i hattrick ;)

PUSH THE BUTTON!!!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.364 sekundi
Pokreće Kunena Forum