Ceg se igrate?
- echo
- Posjetitelj
17 godina 1 mjesec ago #24521
od echo
Replied by echo on topic Ceg se igrate?
Hm...poceo sam oblivion IV elder schroll, stalkera, ali su mi zbog slabe konfiguracije poneki djelovi poceli lagirati, a to je tako iritantno da sam odustao. Stalker ne toliko, ali ocito mi treba malo bolja grafulja.(malo bolja!)
Na poslu igram sah online, kad stignem naravno, i to je to. Sa nestrpljenjem cekam starcraft 2. Jopke mogli bi zaigrati koji puta starcraft preko hamachia.! To vrijedi i za ostale? Ko zeli izazvati starog dobrog zerga???? Javi te se!
Na poslu igram sah online, kad stignem naravno, i to je to. Sa nestrpljenjem cekam starcraft 2. Jopke mogli bi zaigrati koji puta starcraft preko hamachia.! To vrijedi i za ostale? Ko zeli izazvati starog dobrog zerga???? Javi te se!
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 1 mjesec ago #24522
od razor
Replied by razor on topic Ceg se igrate?
Nikad nisam probo igrat Starcraft protiv civjeka niti sam ikad bio "wanna be pro" player, al bi vam se sa zadovoljstvom pridruzio kao cannon foder.
17 godina 1 mjesec ago #24527
od ne0
Replied by ne0 on topic Ceg se igrate?
Igram sve sto mi padne pod ruku Najvise AA i Command & Conquer 3 Tiberium Wars s karlom preko mreze, Hitman Blood Money preso pola igre i vec polako gubim volju, S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl poceo igrat i nikak da nastavim :lol: , War Front - Turning Point preso par misija isto ceka visak vremena kojeg ce valjda bit po zimi kad nema voznje motorom, FlatOut 2 tu i tamo nabacim malo razbijanja kad mi je los dan.. starcraft ne bi bilo lose bacit preko hamachia!
17 godina 1 mjesec ago #24529
od jopke
Replied by jopke on topic Ceg se igrate?
uf i ja jedva cekam starcraft 2 i brijem si da ce to biti prva orginal igra koju cu kupit hehe:)
ja sam imao nekakvih problema sa tim hamachijem doduse mislim da se radilo o nekoj drugoj igri pa sam odustao...ali ako starcraft radi to bi bilo mrak:)
ja sam imao nekakvih problema sa tim hamachijem doduse mislim da se radilo o nekoj drugoj igri pa sam odustao...ali ako starcraft radi to bi bilo mrak:)
17 godina 1 mjesec ago #24533
od ne0
Ma i nas nekada zna zezat. Nekad radi nekad ne pa drz nedaj i uvijek nest iskemijamo pa na kraju igramo. Uglavnom zeza nas stalno al na kraju radi...
Replied by ne0 on topic Ceg se igrate?
Jopke napisao: uf i ja jedva cekam starcraft 2 i brijem si da ce to biti prva orginal igra koju cu kupit hehe:)
Ma i nas nekada zna zezat. Nekad radi nekad ne pa drz nedaj i uvijek nest iskemijamo pa na kraju igramo. Uglavnom zeza nas stalno al na kraju radi...
17 godina 1 mjesec ago #24535
od razor
Replied by razor on topic Ceg se igrate?
Hamaci simulira LAN mrezu preko neta...znaci ako ga se dobro postavi, radit ce svaka igra koja moze rait u LAN-u
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.408 sekundi