Ceg se igrate?

• echo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 1 mjesec ago #24539 od echo
Replied by echo on topic Ceg se igrate?
starcraft........ starcraft....... starcraft!!!!!! zna biti dosta zabavno pogotovo ako se igra 3 vs 3. Sa team speakom i dogovaranjima biti ce ludo...kidanje zivaca ide u prilog

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24541 od ne0
Replied by ne0 on topic Ceg se igrate?

Razor napisao: Hamaci simulira LAN mrezu preko neta...znaci ako ga se dobro postavi, radit ce svaka igra koja moze rait u LAN-u

E onda trebamo jednog dobrog postavljaca :D jer kad ne radi uvijek netko izgubi zivce pa nece ovo ono bla bla... al eto isplati se..
Kad se sjetim svih muka kad smo frendovi i ja dogovarali lan party. Pa nosi sve te silne kompove kod jednog i postavljaj sve bla bla... a ujutro ti se nista neda nosit doma...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24542 od dunavu
Replied by dunavu on topic Ceg se igrate?
upravo skidam Quake 3 Arenu pa bi mogli sutra oko 19 sati isprobat...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24543 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Ceg se igrate?
Sljuzavy igra tipične FPS-ove kao što su CS, CoD, SoF, MoH, AA, Far Cry (Šteta što je sjeban multiplayer).
Od ostalih igara drage su mi Rainbow six, Ghost reacon, Zero Point, Hitman.
A ona Comando (behinde enemy lines) je uz Diablo I kriva što se Veterina otegnula na 10 godina, ah skoro sam zaboravijo Doom III i MDK sbog njih skoro nisam maturiro :P

Više
17 godina 1 mjesec ago #24544 od mrgud
Replied by mrgud on topic Ceg se igrate?
ja osim što tražim savršenu mamu (mladu, zgodnu, plavu, čvrsta guza itd) da se mogu igrat mame i tate, no to si reko da ne spominjemo igram se s:

Evom
Američkom vojskom (nešto rijetko u poslijednje vrijeme no pojavio sam se na zadnjem meču :P )
Charazay
Futbal menađer tu i tam kad mi pukne, no cekam da izadje novi s ažuriranim svim transferima pa cu vjerojatno zasjest jedno određeno vrijeme da se ispucam :D
imam instaliran još KoL ali to je iz zajebancije, obratite se stjepanu 8*)
t-portal playzone kad mi je stvarno dosadno bela uglavnom
a osim ovog zadnje igre koje sam baš igro singl plejer dok ih nisam prešo :D su bile NFS onaj zadnji i GTA San Andreas

povrh toga tu i tamo znam odigrat i kladionicu 8*)
i malo rekreacije, đir oko Zagrebačkog mora Jarunja, autom naravno :P

mess with the best, die like the rest

Više
17 godina 3 tjedana ago #24642 od zwer
Replied by zwer on topic Ceg se igrate?
ja eto igram aa, ogame, tu i tamo cod2 na mrezi i eto pripremam se za novi nfs!

I to je sve, a u vrijeme kad ne igram a na kompu sam rujem po raznoraznim forumima i igram soliter i tak to...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.379 sekundi
Pokreće Kunena Forum