Ceg se igrate?
- echo
- Posjetitelj
17 godina 1 mjesec ago #24539
od echo
Replied by echo on topic Ceg se igrate?
starcraft........ starcraft....... starcraft!!!!!! zna biti dosta zabavno pogotovo ako se igra 3 vs 3. Sa team speakom i dogovaranjima biti ce ludo...kidanje zivaca ide u prilog
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 1 mjesec ago #24541
od ne0
Kad se sjetim svih muka kad smo frendovi i ja dogovarali lan party. Pa nosi sve te silne kompove kod jednog i postavljaj sve bla bla... a ujutro ti se nista neda nosit doma...
Replied by ne0 on topic Ceg se igrate?
E onda trebamo jednog dobrog postavljaca jer kad ne radi uvijek netko izgubi zivce pa nece ovo ono bla bla... al eto isplati se..Razor napisao: Hamaci simulira LAN mrezu preko neta...znaci ako ga se dobro postavi, radit ce svaka igra koja moze rait u LAN-u
Kad se sjetim svih muka kad smo frendovi i ja dogovarali lan party. Pa nosi sve te silne kompove kod jednog i postavljaj sve bla bla... a ujutro ti se nista neda nosit doma...
17 godina 1 mjesec ago #24542
od dunavu
Replied by dunavu on topic Ceg se igrate?
upravo skidam Quake 3 Arenu pa bi mogli sutra oko 19 sati isprobat...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 1 mjesec ago #24543
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Ceg se igrate?
Sljuzavy igra tipične FPS-ove kao što su CS, CoD, SoF, MoH, AA, Far Cry (Šteta što je sjeban multiplayer).
Od ostalih igara drage su mi Rainbow six, Ghost reacon, Zero Point, Hitman.
A ona Comando (behinde enemy lines) je uz Diablo I kriva što se Veterina otegnula na 10 godina, ah skoro sam zaboravijo Doom III i MDK sbog njih skoro nisam maturiro
Od ostalih igara drage su mi Rainbow six, Ghost reacon, Zero Point, Hitman.
A ona Comando (behinde enemy lines) je uz Diablo I kriva što se Veterina otegnula na 10 godina, ah skoro sam zaboravijo Doom III i MDK sbog njih skoro nisam maturiro
17 godina 1 mjesec ago #24544
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Ceg se igrate?
ja osim što tražim savršenu mamu (mladu, zgodnu, plavu, čvrsta guza itd) da se mogu igrat mame i tate, no to si reko da ne spominjemo igram se s:
Evom
Američkom vojskom (nešto rijetko u poslijednje vrijeme no pojavio sam se na zadnjem meču )
Charazay
Futbal menađer tu i tam kad mi pukne, no cekam da izadje novi s ažuriranim svim transferima pa cu vjerojatno zasjest jedno određeno vrijeme da se ispucam
imam instaliran još KoL ali to je iz zajebancije, obratite se stjepanu 8*)
t-portal playzone kad mi je stvarno dosadno bela uglavnom
a osim ovog zadnje igre koje sam baš igro singl plejer dok ih nisam prešo su bile NFS onaj zadnji i GTA San Andreas
povrh toga tu i tamo znam odigrat i kladionicu 8*)
i malo rekreacije, đir oko Zagrebačkog mora Jarunja, autom naravno
Evom
Američkom vojskom (nešto rijetko u poslijednje vrijeme no pojavio sam se na zadnjem meču )
Charazay
Futbal menađer tu i tam kad mi pukne, no cekam da izadje novi s ažuriranim svim transferima pa cu vjerojatno zasjest jedno određeno vrijeme da se ispucam
imam instaliran još KoL ali to je iz zajebancije, obratite se stjepanu 8*)
t-portal playzone kad mi je stvarno dosadno bela uglavnom
a osim ovog zadnje igre koje sam baš igro singl plejer dok ih nisam prešo su bile NFS onaj zadnji i GTA San Andreas
povrh toga tu i tamo znam odigrat i kladionicu 8*)
i malo rekreacije, đir oko Zagrebačkog mora Jarunja, autom naravno
mess with the best, die like the rest
17 godina 3 tjedana ago #24642
od zwer
Replied by zwer on topic Ceg se igrate?
ja eto igram aa, ogame, tu i tamo cod2 na mrezi i eto pripremam se za novi nfs!
I to je sve, a u vrijeme kad ne igram a na kompu sam rujem po raznoraznim forumima i igram soliter i tak to...
I to je sve, a u vrijeme kad ne igram a na kompu sam rujem po raznoraznim forumima i igram soliter i tak to...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.379 sekundi