- Zahvala primljena: 2
ZG Autoshow
16 godina 7 mjeseci ago #26015
od mrgud
Evo neo samo za tebe ... i za ostatak svijeta koj tvrdi da ponedjeljkom nema hostesa
pitao sam da meni dođe auto oprat van nakon onog šljunčanog parkinga za dvajst kuna ali došao sam samo sa škodom :lol:
I jedna muška hostesa
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic ZG Autoshow
GhostRider napisao: daj mi molim te raci jel ima kakvih motora?
Evo neo samo za tebe ... i za ostatak svijeta koj tvrdi da ponedjeljkom nema hostesa
pitao sam da meni dođe auto oprat van nakon onog šljunčanog parkinga za dvajst kuna ali došao sam samo sa škodom :lol:
I jedna muška hostesa
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 7 mjeseci ago #26016
od ne0
Replied by ne0 on topic ZG Autoshow
Ma ovaj muski UAAAAAAAAAAAA!!!
Al vidim na HONDA standu je zanimljivo :mrgreen: to je nova honda cbr 100RR brutalaa al ova u crvenom je jos vec brutala 8*) kad bi morao birati uff bilo bi tesko :!:
Al vidim na HONDA standu je zanimljivo :mrgreen: to je nova honda cbr 100RR brutalaa al ova u crvenom je jos vec brutala 8*) kad bi morao birati uff bilo bi tesko :!:
16 godina 7 mjeseci ago #26017
od mrgud
eee treci paviljon koj sam posjetio bio je ovaj sa hondom i mercedesima, ova treba je sjedila na tom motoru, nakon jedno 4h lagane šetnjice, kavice, razgledavanja, bla bla vracamo se istim putem utvrdit gradivo žena još uvijek sjedi u istoj pozi na istom motoru, bice da nije to bez veze
nego, pa maneken ovaj lik, pitam se kolka mu plača :lol:
nego, pa maneken ovaj lik, pitam se kolka mu plača :lol:
16 godina 7 mjeseci ago #26021
od ne0
Replied by ne0 on topic ZG Autoshow
mora da je dobro placen! cuo sam vise od zenske populacije da se ni taj lik nije skidao s motora :mrgreen:
- echo
- Posjetitelj
16 godina 7 mjeseci ago - 16 godina 7 mjeseci ago #26024
od echo
Replied by echo on topic ZG Autoshow
Uglavnom prica se po Osijeku da je ona Alfa prodana bash nekom liku odavde koji je dosao tamo i izbuljio 200k Eurica. Lovu je donio sa sobom u nekom kofercicu. Bas kao na filmu. Jebote odakle nekom 200k Eurica u keshu???
Last edit: 16 godina 7 mjeseci ago by echo.
16 godina 7 mjeseci ago #26025
od mrgud
pošten čovijek skupljo euro po euro pa tako 200 khm tisuca puta
Echo napisao: Uglavnom prica se po Osijeku da je ona Alfa prodana nekom bash nekom liku odavde koji je dosao tamo i izbuljio 200k Eurica. Lovu je donio sa sobom u nekom kofercicu. Bas kao na filmu. Jebote odakle nekom 200k Eurica u keshu???
pošten čovijek skupljo euro po euro pa tako 200 khm tisuca puta
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.463 sekundi