ZG Autoshow

Više
16 godina 7 mjeseci ago #26003 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic ZG Autoshow
je sam poslo ženu jer mene auti ne zanimaju a sa ženom u društvu mi se značajno sužava vidokrug aka hostese, tako da je to gubitak vremena i patnja.

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 7 mjeseci ago #26004 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic ZG Autoshow
Evo maloprije sam se vratio...auta ima ko u prici, a i hostesa :lol:

Evo vam samo par slicica ekskluzivnijih modela (hostesa nema, ustvari ima slucajno na jednoj slicici - ako hocete njih vidjeti idite ih vidjeti uzivo 8*) )

[img
[img
[img
[img
[img
[img

Više
16 godina 7 mjeseci ago #26006 od ne0
Replied by ne0 on topic ZG Autoshow
Bas mi je zao sto nisam bio da odemo na pivu ispao sam papaq! al bit ce jos prilika...
Moja mislija je bilo ici na velesajam frend dosao kod mene u podne kao idemo se malo vozit motorima pa idemo na velesajam. Poslije se njemu nije dalo a meni bilo glupo ici sam :cry: tako da nisam ni bio

Više
16 godina 7 mjeseci ago #26007 od ne0
daj mi molim te raci jel ima kakvih motora?

Više
16 godina 7 mjeseci ago #26011 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic ZG Autoshow
Ma nemas beda sto nisi bio...ima vremena...ja sam isto zeznuo sto si nisam zapisao niciji drugi broj...sto se tice motora bilo ih je ali mi se cini i da sam ja fulao neki paviljon pa ih ima mozda i vise. Uglavnom honda ti je odmah desno od glavnog ulaza u paviljonu s mercedesom i chryslerom i ima ih u jos najmanje jednom paviljonu lijevo od ulaza....ima i nesto customa medu njima..

Više
16 godina 7 mjeseci ago #26012 od ne0
da, al nisi se sjetio da mene pitas za broj jer imam brojeve :) ja sam mislio da ste se vi tamo vec nasli ono ekipa!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.390 sekundi
Pokreće Kunena Forum