ZG Autoshow
16 godina 7 mjeseci ago #26026
od ne0
Replied by ne0 on topic ZG Autoshow
Ima ljudi koji stvarno rade velike poslove i imaju love. Recimo znam jednog mladog covjeka u DS koji se bavi gradevinom i mislim da si moze kupiti auto od 200ts eurica bez ikakvih problema 8O
Al di su nasi poreznici koji bi provjerili kako je on dosao do tog novca? i dali je prijavio porez i koliko sta kako?
A ne ono zivi mi skoro na rubu socijalne skrbi a kupuje auto od 200ts eurica...
Al di su nasi poreznici koji bi provjerili kako je on dosao do tog novca? i dali je prijavio porez i koliko sta kako?
A ne ono zivi mi skoro na rubu socijalne skrbi a kupuje auto od 200ts eurica...
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 7 mjeseci ago #26031
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic ZG Autoshow
ne prica se nego je istina, tip je alfu kupio al ne za cash nego na firmu.
Btw lega mi se sinoć pohvalio kako će imati čast da sjedne za volan na 15 sec
- echo
- Posjetitelj
16 godina 7 mjeseci ago #26042
od echo
Ja cuo da je za kesh...e onda kao ok - standardna priča...firma, vozilo
Replied by echo on topic ZG Autoshow
[CTN]Sluzavy_CRO napisao: ne prica se nego je istina, tip je alfu kupio al ne za cash nego na firmu.
Ja cuo da je za kesh...e onda kao ok - standardna priča...firma, vozilo
- sanader
- Posjetitelj
16 godina 7 mjeseci ago #26074
od sanader
Replied by sanader on topic ZG Autoshow
Institucije pravne drzave odradit ce svoj posao...
Bio ja danas na Autoshowu, sjeo u svaki u koji se moze sjest, najjaci je BMW 3 Coupe, definitivno najbolji auto koji sam vidio tamo (cak i od mclaren mercedesa slr i onih ferrarija)
ali super mi je Sammand... i kraj njega bas bile dve hanumice u ferendzicama al problem je kaj se u tom autu ne smije prevozit svinjetina
hostese... bolje su bile pred dve godine mada ima jako dobrih
Bio ja danas na Autoshowu, sjeo u svaki u koji se moze sjest, najjaci je BMW 3 Coupe, definitivno najbolji auto koji sam vidio tamo (cak i od mclaren mercedesa slr i onih ferrarija)
ali super mi je Sammand... i kraj njega bas bile dve hanumice u ferendzicama al problem je kaj se u tom autu ne smije prevozit svinjetina
hostese... bolje su bile pred dve godine mada ima jako dobrih
16 godina 7 mjeseci ago #26124
od blento
Replied by blento on topic ZG Autoshow
....eee..aj vi koji ste bili na showu sto mislite o autima?...
po meni postoje samo tri auta koja bih uzeo da uzimam auto..i da imam nesto vise para...
1. mali autic...Suzuki Swift Sport ..(ili obicni sa ovom placom)
2. Renault Clio 197 ...definitivno UBER auto! ...bolji od svih mercedesa...bembara i slicnih auta ogromnih cifri...
3. Nesto obiteljski novi Lancer ...tolko mi se svidio autic da sam uspio brata nagovoriti da ga kupi... ...sad jos samo da ga provozam malo kad dodje... ))
ostalo je preskupo ili pre obicno...
anyway...ako se gleda po klasama....danas je to tu sve nesto podjenako ...npr klasa Corsa/Clio/Peugeot 207/... .. to je vise manje tu isto...
Megane/Focus/I30/Kia Ceed i slicno...isto otprilike isti automobili....mada bi se odlucio za Focusa...
NIsu mi jasni ljudi koji daju pare za Audia koji u osnovnoj verziji kosta 240tk....a onda nadodaju jos opreme pa kosta skoro 400 .....jebote za to dobijes fenomenalan auto!!!....
,
po meni postoje samo tri auta koja bih uzeo da uzimam auto..i da imam nesto vise para...
1. mali autic...Suzuki Swift Sport ..(ili obicni sa ovom placom)
2. Renault Clio 197 ...definitivno UBER auto! ...bolji od svih mercedesa...bembara i slicnih auta ogromnih cifri...
3. Nesto obiteljski novi Lancer ...tolko mi se svidio autic da sam uspio brata nagovoriti da ga kupi... ...sad jos samo da ga provozam malo kad dodje... ))
ostalo je preskupo ili pre obicno...
anyway...ako se gleda po klasama....danas je to tu sve nesto podjenako ...npr klasa Corsa/Clio/Peugeot 207/... .. to je vise manje tu isto...
Megane/Focus/I30/Kia Ceed i slicno...isto otprilike isti automobili....mada bi se odlucio za Focusa...
NIsu mi jasni ljudi koji daju pare za Audia koji u osnovnoj verziji kosta 240tk....a onda nadodaju jos opreme pa kosta skoro 400 .....jebote za to dobijes fenomenalan auto!!!....
,
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.410 sekundi