Vicevi i ostalo

Više
14 godina 6 mjeseci ago #41021 od ne0
Replied by ne0 on topic Vicevi i ostalo
[youtube:2ouxg6b3]<object width="445" height="364"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/3A8uqpeSQ-A&hl=en_US&f...r2=0xcd311b&border=1 "> www.youtube.com/v/3A8uqpeSQ-A&hl=en_US&f...r2=0xcd311b&border=1 " type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364">[/youtube:2ouxg6b3]

Please Prijava to join the conversation.

Više
14 godina 6 mjeseci ago #41039 od mele
Replied by mele on topic Vicevi i ostalo
Kao da je iz Egzorcista ispala!

Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...

Više
14 godina 6 mjeseci ago #41100 od ne0
Kako zivotinje idu na godisnji? Lav ide sam na more, tigar vodi ljubavnicu, a majmun zenu!

Više
14 godina 6 mjeseci ago #41142 od ne0
Ponedjeljak:Zove sef policije novozaposlenog Stefeka...- Steefff...- Kajeee...- Hoj sim...- Kaj je bilo?- Od danas svaki dan kad dojdem na posel hocu da me na stolu ceka novivecernjak! Jasno?- Je je sefe. Drugo jutro misli si Stef:- Ma nem ja njemu svako jutro bezal po novine, kupim lepo odma za celi tjedanpa gotovo..Petak:- STTEEFFFFFF!!!!!!!!!- ... VišeE sad sem nadrapal, skuzil je! - Izvolite sefe!- Jelda Stef da ljudi misle kak smo mi policajci glupi...- Pa.. je sefe, misle...- A POGLEDAJ MOLIM TE OVOGA DOKTORA - otvori novine - VEC CETVRTI DANISTIM AUTOM U ISTO DRVO

Više
14 godina 6 mjeseci ago #41184 od crazy_chrisss

Više
14 godina 5 mjeseci ago #41246 od ne0
[youtube:utookevv]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/9IKmjT63npM&hl=en_US&f...1719&color2=0xcd311b "> www.youtube.com/v/9IKmjT63npM&hl=en_US&f...1719&color2=0xcd311b " type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">[/youtube:utookevv]

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.394 sekundi
Pokreće Kunena Forum