nove vijesti iz GTA IV
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
Please Prijava to join the conversation.
- echo
- Posjetitelj
faceremover napisao: """" Processor: Intel Core 2 Duo E4300 /
AMD Athlon64 X2 4600+
Display Card!: NVIDIA GeForce 7900 256MB /
ATI Radeon X1900 256MB
Memory: 1536MB
Free Disk Space: 16GB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP3""
: : : : : :
a oće XP sp2 valjat???jer san ima sp3 i stalno neka govneta su mi se dešavala...
Vjerovatno hoce ali ces ponekad u vecim akcijama gledat usporen film
- echo
- Posjetitelj
zwer napisao: kaj se vi cudite zahtjevima igre??? igra izlazi tek iduci mjesec a preporuceni su zahtjevi starijih komponenti nego sto su sada "in" na trzistu, mislim, proc je starija generacija, grafa je starija generacija, ram 2 gb je pljuga, a win ko win... i 16 gb prostora je u danasnje vrijeme sića kad disk 500 gb kosta 450 kn...
mislim, najnovija igra a vrti preporucenu konfu kojoj ukunpne komponente dodu manje od 4000 kn, to je ipak vise nego odlicno...
Eh zwer igrati ovako velike igre na minimalnom konfiguraciji je za neizdrzat! Tko voli gledat isjeckane dijelove ili sliku bez barem malo ljepsih detalja??? mozda nekima 4000 kn nije velika lova, ali poneke novije igre sasvim pristojno rade i za upola manje love...
skinuo igru, sve super proslo,,, instalirao i sve 5... ali CRACK tu nastaje problem...
nema pravog cracka skinuo ih 15, pol njih je fake ili ti ga prevara, par ne radi, a onih par sta rade mislim necete vjerovat... nakon 5 min igranja pocinje vam se ljuljat slika i vrti vam se u glavi i nemrete igrat...
kad ce razor ili onaj sa h... izbacit prave krekove.. i sad nemrem igrat a igra jebena...
jako sam razocaran...
Jasno mi je da krekano sranje nece radit i odlucio ja dat i 375HRK.a samo da mi radiiiii. Ali....
Kupio frend original evo par slikica da vidite kak zgleda pakiranje...
dobis i kartu cijelog grada, turistickih lokacija, hotela, restorana, kina ..... 8O :lol:
Sav sretan i ponosan ide on to instalirat iiii NECE RADIT neki error mu baci 8O ORIGINAL?
kao treba snimit SP3 i updejtat sve... snimi SP3 i skine 500 i kusur mb apdejta i opet mu ne radi hehe
koji kjurac sad? ne radi ni original? u shocku i nevjerici ide kopat po nedu i kopa po ova dva navedena foruma...
www.gtaforums.com
www.gta4.net
Rakete se ispricavaju jeb ga malo su se zajebali ima vise greski u igri i igra radi jako jako malom postotku ljudi!!! Rade punom parom da izbace PATCH i da ce sve bit u redu... s svi vi koji ste dali nesto vise od 50 eura ili svi vi koji ste skidali 13,8gb s neta JEBITE SE! iiii nemozete igrat!
PA OVO JE PRIJEVARA NA SVIJETSKOJ RAZINI! ocigledno se previse balkanaca nakotilo u obecanoj zemlji amerci kad su se poceli bavit ovakvim prijevarama!
Znaci nije problem u kreku nego u igri. Mozete si pocet lagano skidat igru ali necete moc igrat dok ne izadje PATCH!
Mene jebe taj error naziva... drunk camera,, nakon 5 min igranja ekran ti plese koda si na brodu i vrti ti se u glavi nemos igrat, UZAS! Trebo bi valjda prije popit dvije tablete protiv morske bolesti pa onda pokusat igrat. Al meni bar taj pirat pokrene frendu original nece ni pokrenut buhahaha koji papaq.
Al svejedno sam uspio istuc na cesti 3 frajera i ukrast im lovu