nove vijesti iz GTA IV

Više
15 godina 11 mjeseci ago #32274 od ne0
Replied by ne0 on topic nove vijesti iz GTA IV
proba i radi,, jeb ga malo sam ja zmotan :) al fala na tvom trudu ipak se isplatilo :)

jel se tebi skinulo? radi?
ma na te komentare se vise ne obazirem jedino me drzi da je to razor i da to onda mora radit,,, osim ako opet nije neki FAKE a nadam se da nije... jer sam vec skinuo XX krekova koji su fake...

Please Prijava to join the conversation.

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32276 od faceremover
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV
skinia san igru al je još nisan proba....nikako da mi ploča dođe u linksa a na ovom starom kašunu teško da će raditi...a i imam sp2......

Više
15 godina 11 mjeseci ago #32280 od ne0

faceremover napisao: skinia san igru al je još nisan proba....nikako da mi ploča dođe u linksa a na ovom starom kašunu teško da će raditi...a i imam sp2......

SP3 ti ni ne treba! a to ces rijesiti ovako...

1. Start -> Run - Regedit utipkat + enter ->

2. Pronaci HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows ->

3. Promijeniti vrijednost "CSDVersion" iz "0x00000200" (sp2) u vrijednost "0x00000300" (sp3) ->

4. Zatvoriti Regedit ->

5. Restart

ovo je vezano za varku win sto se tice sp3...

• faceremover
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32281 od faceremover
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV

GhostRider napisao:

faceremover napisao: skinia san igru al je još nisan proba....nikako da mi ploča dođe u linksa a na ovom starom kašunu teško da će raditi...a i imam sp2......

SP3 ti ni ne treba! a to ces rijesiti ovako...

1. Start -> Run - Regedit utipkat + enter ->

2. Pronaci HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows ->

3. Promijeniti vrijednost "CSDVersion" iz "0x00000200" (sp2) u vrijednost "0x00000300" (sp3) ->

4. Zatvoriti Regedit ->

5. Restart

ovo je vezano za varku win sto se tice sp3...

sad kad smo to riješili...imam još jedan manji problem...

cpu: p4-3.0GHz
ram 1,5GB @667
vga: 7300gt
hdd: još 5-6 giga ostalo

hehe...

a necu nista to dirat....u čet/pet mi dolazi matična pa ću instalirat vistu (dok ne dođem do sedmice 8*) )..pa ću onda...

Više
15 godina 11 mjeseci ago #32283 od zwer
Replied by zwer on topic nove vijesti iz GTA IV
kaj qurac, ne radi ovo ne radi ono, citam po svim forumima, ja sam lijepo otisao u algoritam, kupio original, instalirao, radi ko mila majka, detalji vrlo pristojni, tj najjaci kaj sam mogao podesiti na 1680x1050 i sve radi glatko ne pada ispod 30 fps... vrti se tak od 30 - 60 fps na visti što je više nego solidno...

igrica je fenomenalna i jako je igriva i neznam, mogu samo pohvale napisat, jest da su zajebali sa optimizacijom itd ali to ne znaci da igra kao igra nevalja, jako mi se sviđa i samo to igram, mp jos nisam probao jer svi kazu da je predobro ali ak probam vjerujem da onda vise necu single igrat a bas mi je kul...

P.S. imao sam i ja probelma sa drunk kamerom i tim sranjima pa sam zato i kupio original i to ej to, i imao sam najmeru samo sam ipak prvo probao crackanu da vidim da igra radi i da se vrti igrivo...

sve u svemu dajem igri ocjenu 20/20

tko ne proba nek ne kenja!

Više
15 godina 11 mjeseci ago #32284 od ne0
bas mi je drago sto tebi sve super radi!
:lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.408 sekundi
Pokreće Kunena Forum