nove vijesti iz GTA IV
15 godina 11 mjeseci ago #32274
od ne0
Replied by ne0 on topic nove vijesti iz GTA IV
proba i radi,, jeb ga malo sam ja zmotan al fala na tvom trudu ipak se isplatilo
jel se tebi skinulo? radi?
ma na te komentare se vise ne obazirem jedino me drzi da je to razor i da to onda mora radit,,, osim ako opet nije neki FAKE a nadam se da nije... jer sam vec skinuo XX krekova koji su fake...
jel se tebi skinulo? radi?
ma na te komentare se vise ne obazirem jedino me drzi da je to razor i da to onda mora radit,,, osim ako opet nije neki FAKE a nadam se da nije... jer sam vec skinuo XX krekova koji su fake...
Please Prijava to join the conversation.
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32276
od faceremover
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV
skinia san igru al je još nisan proba....nikako da mi ploča dođe u linksa a na ovom starom kašunu teško da će raditi...a i imam sp2......
15 godina 11 mjeseci ago #32280
od ne0
1. Start -> Run - Regedit utipkat + enter ->
2. Pronaci HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows ->
3. Promijeniti vrijednost "CSDVersion" iz "0x00000200" (sp2) u vrijednost "0x00000300" (sp3) ->
4. Zatvoriti Regedit ->
5. Restart
ovo je vezano za varku win sto se tice sp3...
Replied by ne0 on topic nove vijesti iz GTA IV
SP3 ti ni ne treba! a to ces rijesiti ovako...faceremover napisao: skinia san igru al je još nisan proba....nikako da mi ploča dođe u linksa a na ovom starom kašunu teško da će raditi...a i imam sp2......
3. Promijeniti vrijednost "CSDVersion" iz "0x00000200" (sp2) u vrijednost "0x00000300" (sp3) ->
4. Zatvoriti Regedit ->
5. Restart
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32281
od faceremover
sad kad smo to riješili...imam još jedan manji problem...
cpu: p4-3.0GHz
ram 1,5GB @667
vga: 7300gt
hdd: još 5-6 giga ostalo
hehe...
a necu nista to dirat....u čet/pet mi dolazi matična pa ću instalirat vistu (dok ne dođem do sedmice 8*) )..pa ću onda...
Replied by faceremover on topic nove vijesti iz GTA IV
GhostRider napisao:
SP3 ti ni ne treba! a to ces rijesiti ovako...faceremover napisao: skinia san igru al je još nisan proba....nikako da mi ploča dođe u linksa a na ovom starom kašunu teško da će raditi...a i imam sp2......
4. Zatvoriti Regedit ->
5. Restart
sad kad smo to riješili...imam još jedan manji problem...
cpu: p4-3.0GHz
ram 1,5GB @667
vga: 7300gt
hdd: još 5-6 giga ostalo
hehe...
a necu nista to dirat....u čet/pet mi dolazi matična pa ću instalirat vistu (dok ne dođem do sedmice 8*) )..pa ću onda...
15 godina 11 mjeseci ago #32283
od zwer
Replied by zwer on topic nove vijesti iz GTA IV
kaj qurac, ne radi ovo ne radi ono, citam po svim forumima, ja sam lijepo otisao u algoritam, kupio original, instalirao, radi ko mila majka, detalji vrlo pristojni, tj najjaci kaj sam mogao podesiti na 1680x1050 i sve radi glatko ne pada ispod 30 fps... vrti se tak od 30 - 60 fps na visti što je više nego solidno...
igrica je fenomenalna i jako je igriva i neznam, mogu samo pohvale napisat, jest da su zajebali sa optimizacijom itd ali to ne znaci da igra kao igra nevalja, jako mi se sviđa i samo to igram, mp jos nisam probao jer svi kazu da je predobro ali ak probam vjerujem da onda vise necu single igrat a bas mi je kul...
P.S. imao sam i ja probelma sa drunk kamerom i tim sranjima pa sam zato i kupio original i to ej to, i imao sam najmeru samo sam ipak prvo probao crackanu da vidim da igra radi i da se vrti igrivo...
sve u svemu dajem igri ocjenu 20/20
tko ne proba nek ne kenja!
igrica je fenomenalna i jako je igriva i neznam, mogu samo pohvale napisat, jest da su zajebali sa optimizacijom itd ali to ne znaci da igra kao igra nevalja, jako mi se sviđa i samo to igram, mp jos nisam probao jer svi kazu da je predobro ali ak probam vjerujem da onda vise necu single igrat a bas mi je kul...
P.S. imao sam i ja probelma sa drunk kamerom i tim sranjima pa sam zato i kupio original i to ej to, i imao sam najmeru samo sam ipak prvo probao crackanu da vidim da igra radi i da se vrti igrivo...
sve u svemu dajem igri ocjenu 20/20
tko ne proba nek ne kenja!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.408 sekundi